Реклама / Ads
0| 4396 |28.06.2016 НОВИНИ

Арестуваха 7 души от бандата на Божо Кравата в Слънчев бряг

.
Седем души от група на Божидар Георгиев-Кравата бе зрелищно арестувана след днешния следствен експеримент в ресторат ”4 you”.
 

Буквално няколко минути, след като разследващият полицай №1 на Бургас Златко Пеев проведе възстановката на събитията от нощта на 8 юни във вътрешността на ресторанта бяха отведени 6-имата призовани като свидетели лица, предаде "Флагман". 60 секунди по-късно разследващите дискретно напуснаха заведението, а привиканите тъкмо си помислиха, че са свободни, докато пред заведението не се изсипаха 5 екипа тежко въоръжени полицейски екипа, които натикаха доскорошните свидетели и бъдещи обвиняеми в полицейските автомобили. Адвокатите им останаха шокирани. "Утре и вас ще задържат", казаха те, след като видяха как специализираните полицейски сили набутват в патрулките клиентите им. Никой нямаше обяснение защо се стига до задържането, но според запознати следственият експеримент е дал достатъчно доказателства, за да бъде групата задържана. От пресцентъра на МВР заявиха следното във връзка с престрелката в Слънчев бряг: "Във връзка с множество запитвания от представители на медиите за разследването във връзка с инцидента в к.к. „Слънчев бряг“ на 08.06.2016 г., пресцентърът на ПРБ съобщава: Разследването на престъплението, извършено на 08.06.2016 г. в курортен комплекс „Слънчев бряг“, както и на други престъпления, свързани с него – изнудване, трафик на хора и разпространение на наркотици, е поето от Специализираната прокуратура. Днес, 28.06.2016 г. под ръководството на Специализираната прокуратура се извършват интензивни процесуално следствени действия. Работи се съвместно с ГДБОП – МВР и ОД на МВР – Бургас. По реда на ЗМВР са задържани 7 лица. Четири лица се издирват от МВР. На място в гр.Бургас прокурори от Специализираната прокуратура преценяват основанията за повдигане на обвинения на задържаните лица. Повече информация ще бъде предоставена утре от Специализираната прокуратура.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5467 |23.06.2016 Арестуваха седем души в Русе за побой над мъж . 0| 4606 |21.06.2016 Арестуваха издирван турски терорист от ПКК на бургаското летище . 3| 5259 |14.06.2016 Пак арестуваха Бисер Миланов-Петното . 6| 16264 |09.06.2016 Само във Фрог: Арестуваха сина на Туцо от „Килърите” за стрелбата в Слънчев бряг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads