Реклама / Ads
9| 5538 |24.09.2010 НОВИНИ

Сл. Атанасов: И Борисов се прегръща с Гергов

.
Славчо Атанасов
"Славчо Атанасов има достатъчно самочувствие, за да бъде избран", заговори за себе си кметът в 3 л. ед.ч. Така говорел някога за себе си и Елцин; Г. Гергов бил един от най-изтъкнатите бизнесмени не само в Пловдив, но и в България, него го прегръщал и Б. Борисов.
 

Не съм решил още дали ще се кандидатирам за нов мандат и въпреки че жена ми не ми разрешава да го правя, решението ще взема аз, обяви по БТВ Славчо Атанасов, кмет на Пловдив, който получи подкрепата на БСП. Пред него стоели за разрешаване много важни за Пловдив въпроси. За мен е много важна подкрепата на пловдивчани; хората на местни избори гласуват по съвсем различен начин за онзи, който им върши работа. Те концентрират вот върху този, който смятат, че ще ги управлява добре.

Аз съм Славчо Атанасов, мен всеки ме подкрепя, обяви кметът и каза, че в момента Пловдив се управлявал от левица и от десница. За да опровергае обвинението на Цв. Цветанов в хамелеонщина, Атанасов посочи като пример Русе, където ГЕРБ управлявали с БСП и Атака.

Аз съм извървял пътя си до кмет, обяви той и напомни, че преди това е бил кмет на "Тракия", където получил 82%.

Ако реша да се кандидатирам, ще очаквам всякаква подкрепа, заяви той и каза, че щял да получи подкрепа и от десни партии. "Славчо Атанасов има достатъчно самочувствие, за да бъде избран", заговори за себе си кметът в 3 л. ед.ч. Така говорел някога за себе си и Елцин, поясни той.

В момента ГЕРБ и сините се опитвали да върнат нещата в началото на 90-те г. и да отварят окопите на партийната борба. В управлението на един град има много малко партийна политика - нито има лявомислещи булеварди, нито дясномислещи тротоари.

Гергов е един от най-изтъкнатите бизнесмени не само в Пловдив, но и в България, него го прегръща и Б. Борисов, обясни Атанасов и каза, че се познавал с всичките бизнесмени на града. В този мандат Г. Гергов не е получил от Славчо Атанасов нищо, добави той.

Пловдив прие най-много софийски отпадъци, но не е боклучарницата на София; прие 300 хил.т., това е едно 8-мо пловдивско тепе от боклуци. Общинските съветници от 11 политически сили, без ГЕРБ, отказали да се приема повече столичен боклук. Той нямало да застане начело на протестите, за да не наруши закона, но вещаел много сериозно гражданско неподчинение, най-вероятно хората щели да тръгнат към сметището. Пловдивчани не искали да приемат отпадъци преди време, той ги убеждавал, а това било непопулярна мярка.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5326 |21.09.2010 Кметът на Варна топи министър пред Бойко Борисов . 4| 4625 |21.09.2010 Борисов договаря стратегически енергийни проекти в САЩ . 6| 4472 |20.09.2010 Борисов в САЩ: Инвестирайте у нас, надеждни сме . 5| 4650 |17.09.2010 ЕК пак притисна Борисов за боклука

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads