Реклама / Ads
24| 33453 |15.10.2022 НОВИНИ

Атлантическият съвет скочи срещу Кошлуков заради проруски гости в БНТ

.
Емил Кошлуков
Атлантическият съвет в България изразява огромното си възмущение от хронично тенденциозния порочен подбор на гости в предаването на БНТ ”Денят с Георги Любенов”. Това е проблем, за който от години алармираме обществото и заради което през 2020 г. поискахме оставката на Емил Кошлуков. Това се казва в писмо на организацията до медиите. Ето какво се отбелязва още:
 

Протестно писмо

от

Атлантическия съвет на България

ПЛУРАЛИЗЪМ ПО КОШЛУКОВСКИ

АСБ изразява огромното си възмущение от хронично тенденциозния порочен подбор на гости в предаването на БНТ "Денят с Георги Любенов". Това е проблем, за който от години алармираме обществото и заради което през 2020 г. поискахме оставката на Емил Кошлуков.

Тази лоша традиция продължава с години, но напоследък рецидивите на комунистическо-русофилска и путинофилска антибългарска пропаганда в предаването зачестяват. Последен крещящ пример за липса на плурализъм е обявената програма за утрешното предаване.

 

В него са поканени отново само специално подбрани гости по формулата -русофил-путинофил- русофил, или комунист -националсоциалист-комунист. Достатъчно е да споменем имената на Стефан Янев и Костадин Костадинов. Дава се щедро думата на две от най-малките партии в бъдещия парламент – част от активния проруски хор. А в същото време позициите на големите проевропейски партии, които имат ресурса да определят бъдещия дневен ред на България, отсъстват. 

 

Водещият Любенов и до днес рядко дава думата на противната на руските интереси българска европейска и евроатлантическа гледна точка. В антидемократичните си напъни това предаване на обществената телевизия, издържана с парите на всички данъкоплатци, съперничи на антибългарската проруска пропаганда в БНР, осъществявана от агитатора на руския фашизъм Петър Волгин. Случващото се не само е позорно и недостойно, но и подсъдно според българското законодателство.

Сигнализираме СЕМ, че подобни тенденциозни предавания нямат място в европейска и демократична България. Зрителите имат нужда от обективна и безпристрастна обществена телевизия.

 

 

Атлантически съвет на България

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 15723 |14.10.2022 Скочиха лихвите за физически лица в някои банки . 1| 4728 |13.10.2022 Общинският съветник, който хулиганства в сградата на СО, подава оставка . 6| 3280 |13.10.2022 Общински съветник от ”Атака” вандалства в сградата на Столична община . 5| 3254 |13.10.2022 Зам.-шефът на Съвета за сигурност на Русия плаши със Трета световна война, ако Киев влезе в НАТО

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads