Реклама / Ads
7| 7189 |18.04.2018 НОВИНИ

Бащата на шофьорката от „Тракия“: Отгледахме отговорен човек, третират дъщеря ни като опасен престъпник

.
Рангел със съпругата и дъщеря си Цвета по време на семеен празник Източник: Фейсбук
Отгледахме отговорен човек, третират дъщеря ни като опасен престъпник. Това написа във Фейсбук бащата на шофьорката от тежкия инцидент на магистрала „Тракия“ Рангел Тасков, който е един от най-известните инструктори на летци в България. Ето какво сподели той в емоционална изповед:
 

 Приятели, може би сте разбрали, нашата Цвета остава в ареста .

Вчера се гледа делото за мярката за неотклонение и съдът реши да остане в ареста. Това стана на базата на предположения от прокурора, без доказателства.

 

ПЪРВО- Цвета е единственият обвиняем защото не са извършени експертизите и няма основание за обвинение . Прокуратурата я обвинява на базата на предположения , като на колата ѝ е направен само първоначален оглед.

 

ВТОРО- Цвета можела да се укрие, да избяга... Твърдението се базира на това, че тя имаше запазен билет за Гърция където ходи на работа през лятото от 5 години насам. Никога не е обсъждан вариант да остане постоянно на работа зад граница. Като студентка 2- ри курс на Аграрния университет в Пловдив беше един семестър в Института по финанси в Каламата, Гърция . После беше на студентска бригада в САЩ. Тя винаги се връща заради нас, защото е отговорен човек и грижовна дъщеря, а ние сме вече на възраст. Но прокурора и дума не каза за това, че тя отказа билетите и анулира договора и то точно в окръжна прокуратура и точно пред този прокурор , който беше в залата.

 

ТРЕТО- Цвета била хваната да шофира пияна ...

Тя е шофьор от 10 години. На 5-тата година придоби "ЗЛАТЕН ТАЛОН". Преди две години си позволила да изпие чаша бяло вино на тръгване от празненство и при проверка дава 1, 34 на дрегер и 0,9 при кръвна проба. Тази стойност е в графата "административни", беше и отнета книжката за 10 месеца и плати глоба . Тя си направи изводи и от тогава не е нарушавала. И така за 10 години тя има едно наказание. Към случая това няма никакво отношение, но за прокурора е улика. Но прокурора излъга, като каза, че била с концентрация 1,1 . Такава стойност не фигурира в постановлението.

 

ЧЕТВЪРТО- "Цвета не се чувствала виновна... " Цвета е съсипана от трагичните последици. Когато ни се обади плачеше и повтаряше "Горките хора, горките хора.." Тя се обадила два пъти на 112, носила вода, помагала да изваждат хората, дала телефона на жена да се обади на мъжа си. Тя съжалява безкрайно, но се страхува, че няма да я разберат и няма да и простят.

 

НИЕ СМЕ ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ОТГОВОРЕН ЧОВЕК, КОЙТО ЗАРАДИ НЕЛЕПА СЛУЧАЙНОСТ, ОТ КАКВАТО НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН,БИВА ТРЕТИРАН КАТО ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК.

НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ЗАЩИТИМ ДЕТЕТО СИ, ЗАТОВА ПИША... Дано малко ни олекне...

Искрено скърбим за жертвите ! Поднасяме своите съболезнования на близките ! Много , много съжаляваме !

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5480 |16.04.2018 Съдът остави в ареста шофьорката, предизвикала катастрофата на ”Тракия . 1| 4804 |16.04.2018 Съдът гледа мярката на шофьорката от Тракия . 1| 5582 |14.04.2018 Шофьорката, ударила автобуса на „Тракия”, е задържана за 72 часа . 0| 5473 |13.04.2018 Пострадал от „Тракия“: Автобусът се преобърна внезапно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads