Реклама / Ads
11| 6838 |29.08.2020 НОВИНИ

БОЕЦ слагат постоянен пост пред КПКОНПИ, за да замерят Цацаров с яйца и домати

.
Сотир Цацаров
ЩЕ СЪДЯ и осъдя Цацаров! Този страхливец си е позволил да издаде забрана да бъда допускан в сградата на КПКОНПИ. И при комунизма не е имало такива забрани. Днешните комуняги, ченгета, мутри и мафиоти са още-по гнусни, страхливи и нагли.
 

Благодарение на БОЕЦ и гражданите този наглец, Цацаров, бе изхвърлен от съдебната система и мафията го скри на хранилка в антикорупционната комисия. Той искаше да стане шеф на ИВСС, но не му се получи, ние не го допуснахме. С разкритията на Биволъ и сигналите на БОЕЦ до Брюксел мераците на Цацров се стопиха, като топките на Борисов. Сега се е скрил в дупката си и църка, как ми забранявал да влизам в сградата на КПКОНПИ, надничащ зад рота жанрадмерия и наряд от НСО.

 

Цацаров покри сигнала на БОЕЦ за 16-те милиарда източено ДДС, сигналите ни срещу Пеевски, Горанов, Станишев, Борисов и Доган. Той знае защо се страхува от мен и БОЕЦ. Този страхливец по нареждане на своят господар Пеевски предложи Гешев. Този корумпиран и компрометиран дебелак си позволява да забранява на мен? Аз му забранявам на него да влиза през парадният вход на КПКОНПИ! Нека се оглежда и завира през мазетата и задните входове, като мишка орешарховска.

 

От понеделник ще има постоянен граждански боен пост пред главният вход на КПКОНПИ и ако Цацаров се реши да влезе от там ще яде яйца и домати до насита. Знам, че няма дори да опита. Преди няколко дни по време на Блокадата - Изненада, когато гражданите и БОЕЦ блокирахме входа на КПКОНПИ и го маркирахме с надпис "ОФИС НА ПЕЕВСКИ" , Цацаров не посмя дори да дойде на работа, криеше се и пишеше жалки съобщения на сайта на Комисията. БОЕЦ добавихме оставката му, към оставките на Борисов, Гешев и Кошлуков, като част от първата цел на гражданите протести.


Признавам човешката си слабост, ще го съдя и осъдя, защото мога и защото искам да се изгавря публично с този слуга на мафията и да го видя как трепере и гърчи в съда. Ще го направя и заради всички вас, за да видите колко са жалки, слаби и страхливи мутрите и мишките превзели държавата ни. А след това го чакат и останалите дела за всички извършени престъпления!
Цацаров, ще те осъдя, БОЕЦ вече осъдихме КПКОНПИ и бойците ще продължим битката докато не те видим заедно с Буда, Гешев, Пеевски, Доган и останалите наглеци при бай Ставри. Той обича пухкавички, кажи и на Пеевски.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




ЩЕ СЪДЯ и осъдя Цацаров! Този страхливец си е позволил да издаде забрана да бъда допускан в сградата на КПКОНПИ. И при...

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Събота, 29 август 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5778 |27.08.2020 "Боец” опъна плакат пред община Пловдив и скандира ”Оставка” . 4| 6110 |24.08.2020 ”БОЕЦ”: В съда няма всесени доказателства срещу Иван Кънчев . 2| 5126 |24.08.2020 Симпатизант на ”БОЕЦ” - арестуван при опит да стигне до Гешев . 85| 7831 |22.08.2020 ММА боецът Стъки се заканва: Оскверняването на герба е грозното лице на протеста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads