Реклама / Ads
14| 5732 |22.11.2021 НОВИНИ

Бойко Ноев: Радев каза за Крим, но каза и за руското отровителство и българския Новичок

.
Бойко Ноев
Едновременно с казаното за Крим Радев каза и името на пострадалите в България от руското отровителство с Новичок.Това убягна от наблюдателите. Това не го е казал Борисов, не го е казал Митов, Захариева. Защо се прикрива българският Новичок? Това заяви бивишият министър на отбраната Бойко Ноев.
 

Трябва да бъде ясно, че човекът на Путин в София е Борисов. И не е само тръбата, която удари България. Борисов е човекът, който нанесе тежък удар върху българската военна индустрия. Той се уговаряше с руснаците на тайни срещи, не лично а с негови хора. Така че ГЕРБ, махайте го по-бързо. Той се отнася към вас, като към собственост. Да махнат Борисв и направят една нормална партия. Защото вината и щетите, която Борисов им нанася, са видими за всички, посочи той пред bTV.


Бориссов и неговият антураж, както и върхушката на ДПС е това, което наричаме мафия. С тях трябва да отговарят и Гешев и Цацаров и всички от този антураж, категоричен бе Ноев.


Няма как някой да изолира президента. Ако бях на мястото на Радев, бих се изразил по друг начин за Крим. Днес вече има позиция на президенството, в което има ясна изразена позиция. Няма отклонение от позицията на България като член на ЕС, обясни анализаторът.


Ряботи се за един по-хомогенен парламент, за едно по хомогенно правителство.
В момента в политиката на България се концентрира една здравословна стабилност с резултатите от тези избори. Вярвам, че ще има правителство и то ще е в д обри отношения с президентството. Това е важно да се случи. Смятам, че Радев е истински борец против мафията и благодарение на неговото усилие ние ще имаме стабилност. а проф. Герджиков, смятам, че той ще трябва да си подаде оставката, защото в изборната нощ, когато призна своето поражение , каза на своите избиратели от ГЕРБ и ДПС, че ще продължат. Накъде ще продължат!? попита Ноев, коментирайки политическата обстановка в страната.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3758 |22.11.2021 Политолог: Радев ще даде гръб за съставянето на кабинет . 11| 3343 |22.11.2021 Румен Радев спечели втори мандат. Какво следва? . 50| 12516 |22.11.2021 Елена Поптодорова пред Фрог: Радев трябва да започне разговора за отношенията ни с Русия . 5| 2864 |22.11.2021 Der Standard: Радев позиционира себе си като смел борец срещу корупцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads