0|
7895
|30.05.2017
НОВИНИ
Божана Кацарова спечели третия MasterChef

В люта битка с Димитър Димитров бран мениджърът в областта на киното в Холандия Божана Кацарова спечели третото издание на MasterChef . Тя победи в кулинарната надпревара и взе голямата награда от 100 000 лева. Двамата финалисти, борещи се за мечтите си, се впуснаха в оспорван дуел с предястие, основно и десерт.
Молекулярен таратор се изправи срещу морско дъно от стриди, миди Сен Жак и омар, за да докажат за пореден път, че кулинарията е безкрайно поле за въображението.
Вечерята за 100 000 лева щпродължи с 90-минутен маратон за основно ястие. Изтънчени вкусове от и за сетивата разбиха представите за възможностите на шкембето и дроб сърмата.
При десертите също видяхме висш пилотаж. Шоколад срещу изомалт (натурален подсладител с два пъти по-малко калории от захарта) гарнираха с течен азот, сух лед, ягоди, кремове, рози и пуканки. Имаше магически трикове и помпа от апарат за кръвно налягане.
Победителката Божана е имала възможността да опознае интересни и скъпи хранителни продукти, докато е работила в дома на богато семейство в Хага. Мечтае да промотира по-висока кулинарна култура чрез специални събития, както и върховните постижения на готвачи, носителите на Michelin звезди. Обожава скандинавската кухня, френските десерти и европейските фюжън ястия.
Вечерята за 100 000 лева щпродължи с 90-минутен маратон за основно ястие. Изтънчени вкусове от и за сетивата разбиха представите за възможностите на шкембето и дроб сърмата.
При десертите също видяхме висш пилотаж. Шоколад срещу изомалт (натурален подсладител с два пъти по-малко калории от захарта) гарнираха с течен азот, сух лед, ягоди, кремове, рози и пуканки. Имаше магически трикове и помпа от апарат за кръвно налягане.
Победителката Божана е имала възможността да опознае интересни и скъпи хранителни продукти, докато е работила в дома на богато семейство в Хага. Мечтае да промотира по-висока кулинарна култура чрез специални събития, както и върховните постижения на готвачи, носителите на Michelin звезди. Обожава скандинавската кухня, френските десерти и европейските фюжън ястия.
Моля, подкрепете ни.






Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads