Реклама / Ads
32| 6249 |21.05.2012 НОВИНИ

Борисов освободи зам-министър в МИЕТ

.
Жулиета Хубенова Източник: offnews
Министър-председателят Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Жулиета Хубенова. Това съобщиха от пресслужбата на правителството.
 

Министър-председателят Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Жулиета Хубенова. Това съобщиха от пресслужбата на правителството.

  

Хубенова сама е подала молба за напускане на поста по лични причини и заповедта е в сила от днес - 21 май 2012 година.

Жулиета Хубенова е била изпълнителен директор на фонда за рисков капитал за малки и средни предприятия "Кеърсбек България" АД и директор за България на програма БАС на ЕБВР. Има повече от 17 години опит в областта на финансирането и подпомагането развитието на малките и средните предприятия от различни индустриални сектори, чрез дялово финансиране и грантове. Нейните конкретни компетенции включват разработване и управление на проекти, стратегическо и бизнес планиране, разработване на бизнес планове и инвестиционни предложения, финансово управление и преструктуриране, оценка и анализ на МСП и други.

 

В периода 2004-2009 г. Жулиета Хубенова е участвала като експерт и ръководител в различни международни проекти на ЕБВР, Montgomery Watson Harza и PITIJA, свързани с енергийната ефективност, ВЕИ, програма ФАР и други.


От октомври 2009 г. до избирането й за заместник-министър тя е съветник по европейски програми на министъра на икономиката, енергетиката и туризма.

Жулиета Хубенова е родена през 1957 г. Завършила е Лесотехническия университет и преквалификация към Университета за национално и световно стопанство в София. Специализирала е в България и САЩ микрокредитиране и бизнес инвестиции по програма на Opportunity International (международна мрежа за подпомагане на микропредприятия с инвестиционни заеми) и по програма на Американската агенция за международно развитие (USAID).

 

Бившият вече министър има повече от 11 години опит директно в преработващата промишленост в областта на  производството на мебели, мрамор и облекло.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 6178 |19.05.2012 Б. Борисов: Повече пътища, повече трафик, повече пари . 84| 5780 |19.05.2012 Станишев установи, че Борисов задавал посоката на БСП-конгреса . 39| 10458 |18.05.2012 Борисов се отметна – парите от бонуси отиват за здраве, не за паметници . 22| 6312 |18.05.2012 Борисов, Ердоган и шейх Ал-Тани на среща във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads