Реклама / Ads
73| 6499 |20.06.2020 НОВИНИ

Борисов пред активисти на ГЕРБ: Който спинка сладко, има чиста съвест

.
Част от участниците в срещата в Стара Загора
“Който спинка сладко, има чиста съвест”, съобщи премиерът Бойко Борисов в Стара Загора, където се състоя голяма среща с актива на ГЕРБ.
 

В отлична форма съм, за да ми е нужна подкрепа, съобщи премиерът Борисов, цитиран от БГНЕС.

 

С радост чух, че Кирил Добрев искал да става председател на партия – ами така трябва, да излезе и да носи отговорност, а не да се крият зад Орешарски. Българският народ със своята мъдрост е пребъдвал толкова време – векове, не сте ли чули приказката “Вола рие, на гърба му пада”, или “Който нож вади, от нож умира” – всички знаете тези приказки. “Което куче ме е залаяло, все е побесняло”, допълни Борисов. Затова, мили мои, пред мен не стои въпросът да мисля, че нито съм незаменим, нито ГЕРБ не може без мен. Виждате, че и без Цветанов може да се напълни залата – а това беше неговата роля. Затова и сега партията е демократична. Толкова години е бил до мен, аз лоша дума не съм казал, а и не искам вие да казвате. Той се срамува от нас – а до вчера заедно викахме “Победа и напред”. Пожелавам му успех на политическия проект, чувам, че все хора, работили с нас, ще са в проекта му. “Приятна игра”, пожела Борисов на бившия си съпартийник.

 

Не обръщайте внимание на Цветанов и на всеки, който ви хули – злобата убива. Ние имаме да построим още – защото построеното остава за 100 години напред.

Стига ми, че 100-годишната партия, която е с история, друго име, освен “Борисов”, не знае – това е срам за комунистите. Това е срамота, значи са много слаби, допълни Борисов.

 

Коронавирусът е нещо, с което се шегуваме, но вътрешно всички ни е страх. Надяваме се, че го няма, а той е тук. Вчера СЗО каза, че вирусът става по-смъртоносен, и идва втора вълна. В Турция въведоха вечерен час. Без германската икономика да стартира, ние няма за кого да работим. И мярката 60/40 и 80/20 харчи от мазнинката на държавата и от резервите ни, но изтъняваме безвъзвратно. Безплатни неща няма, и ние се движим по ръба. Няколко месеца с дисциплина издържахме, но усетих, че хората не могат да удържат, и затова пуснахме парковете и градините. А няма правилен или неправилен ход, защото никой в света не знае какво да прави. Българите забогатяха, обичат да се разхождат, не могат да изчакат да отворят границите към Гърция, сутринта от 7.00 правят опашка към плажовете и ресторантите, та ме питат чуждите лидери имали ли сме изобщо корона, каза още премиерът.

 

Догодина ще е тежкото, за тази година все още имаме пари от миналата година, но догодина светът ще влезе в тежка криза, и ако политическата класа имаше чувство за самосъхранение, щяха да мислят иначе – щяхме да работим заедно, няма да понесем тази криза, ако не сме единни, допълни премиерът пред актива на ГЕРБ в Стара Загора.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6281 |20.06.2020 Петър Москов с предложение за "криминална лустрация" . 48| 10366 |20.06.2020 Проф. Христова за снимките от спалнята на Борисов: За жалост има лоша реклама . 26| 5344 |20.06.2020 Борисов към работници на АМ ”Тракия”: Как сте, лъвчета . 69| 13159 |19.06.2020 Борисов: Не ме касае има ли резултати от службите за скандалните снимки и записи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads