Реклама / Ads
46| 18071 |31.10.2021 НОВИНИ

Борисов заядливо: Денков стана академик по време на правителството си, Стоилов го пратиха в КС

.
Бойко Борисов
Министърът на образованието Николай Денков стана академик по време на служебното правителство. Поне да бяха изчакали. Това заяви бившият премиер Бйко Борисов в Благоевградска област.
 

Ето Янаки Стоилов го пратиха в КС, за да може да си взимат решения в тяхна полза и да не може да се случва както с решението от онзи ден, отбеляза още Борисов, коментирайки назначението на един от най-добрите български юристи.

 

По повод това, че Кирил Петков е заявил, че не се чувства виновен, Борисов каза, че Радев трябва да се чувства виновен, защото той го е назначил.

 

"Няма затворник да каже, че е виновен. Такава е практиката. Законите не важат за тях и са за другите хора. Ако им пречат, искат да ги сменят. А виждате и Манолова и Христо Иванов как не искат да се броят квитанциите, защото ние предупредихме, че софтуерът може да се манипулира и само така ще се гарантира честността на вота. А те сега се оплакват от тази ревизия, защо?! Какво лошо има да се провери дали всичко е отчетено точно?", попита Борисов по повод решението на ЦИК да се броят разписките.

 

"Единственият риск, от който те се плашат е, че може да не съвпадне това, което вади машината с квитанциите. Както и стана с този един процент от чужбина и можеше да е друго, ако се брояха бележките. Затова се плашат сега", отбеляза той.

 

По повод заявката на Стойчо Кацаров за пълен локдаун, Борисов заяви, че спасяване на живоа на хората може да има само с по 50-60 хиляди ваксинирани. "За една седмица има над 1000 починали, а продължават да философстват какво трябвало да се направи. това са слаби, нережителни и лъжливи хора, които бяха непочтени. Колегата на Кацаров Минеков гореше маски пред МС. А сега Кацаров е уплашен, че му тегжат човешки животи на съвестта и се оправдава, че тогава говорели така, защото не знаели колко е опасен ковида. А сега вече знаели и искат маски! А ние как управлявахме тогава, бе, Стойчо, когато ти говореше глупости и с Радев блокирахте мерките ни, тогава ние как се справихме, докато вие горяхте маски. Но Господ е справедлив", отбеляза Борисов.

 

“Те са нагли и дори се сърдят, че хората ме слушали. А до вчера ме чегъртаха. Аз им предложих онзи ден помощ, защото не съм спал стотици нощи, като ми излязат починалите. А той ме дава на прокурор! Вместо да сме заедно и да се преборим! Негодник, който говореше дори срещу ваксините, които сме купили”, каза лидерът на ГЕРБ. На въпрос дали ще се появи на дебат, той обяви, че по всяко време е готов на такъв с Румен Радев, но той бяга.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 16390 |30.10.2021 Митрофанова досущ като Борисов: Къде му е програмата? Само критика, че някой има яхта или къща… . 1| 3270 |29.10.2021 Повдигнаха обвинение на мъжа, заплашил с убийство Ива Митева и Бойко Борисов . 8| 4002 |29.10.2021 Сашо Диков: Бойко Борисов лъже безобразно за срока на ваксините . 19| 5087 |29.10.2021 Борисов: На Радев му свири духова музика при 124 починали. Обръщат му безвъзмездно внимание, а ние плащаме...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads