Реклама / Ads
1| 3327 |07.06.2021 НОВИНИ

„БСП за България” в Стара Загора регистрира листата с кандидати за народни представители

.
„Искаме богата държава без бедни хора. Доходи, справедливост, правосъдие са теми, които засягат всички в България, а енергетиката е най-големият проблем в региона”. Това каза водачът на старозагорската листа на ”БСП за България” Георги Кадиев, след като коалицията регистрира кандидатите си за народни представители в Районната избирателна комисия.
 

„Проблемът на комплекса "Марица-изток" е "Зелената сделка" на Европа, за която ГЕРБ не направи абсолютно нищо, а можеше да получим преференциални условия. Словакия успя, ние - не. Управляващите в България не дадоха отговор за причините. В последните дни се срещам с различни енергийни експерти и  търсим  решения. Целта е първо да се запази работата на ТЕЦ 2, но да се запази с въглища, което не е лесно, заради натиска на Европа. Ако се намери  подходящото решение, то трябва да се финансира от държавата. Такава инвестиция има бъдеще, има възвръщаемост - да се запази производството и да се направи технологично решение, което да улавя и изгаря емисиите, за да работят мините", категоричен е Кадиев.

 

"Трябва да вдъхнем увереност на хората, че има алтернатива  управлението през последните 12 години. Направихме анализи на предходните избори, проведени в пандемия и се обединихме около нов план за действие. В тази кампания ще можем да бъдем по-близо до гражданите", каза Георги Гьоков - втори в листата на "БСП за България".

„Листата ни включва личности, доказани експерти в своите области, които са демонстрирали многократно своите решения, всеотдайност и  енергия за обществото. Надяваме се избирателите да ни се доверят. Пожелаваме предстоящата кампания да бъде  честна и позитивна.", заяви областният председател на БСП-Стара Загора Румяна Динева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3164 |03.06.2021 Уволниха и шефа на полицията в Стара Загора . 5| 2955 |26.05.2021 ”Демократична България” внесе документи в ЦИК . 3| 3090 |25.05.2021 ”Има такъв народ”, ”Републиканци за България” и ”Българско лято” се регистрираха в ЦИК . 12| 3249 |25.05.2021 Георги Кадиев: Има всички предпоставки ”БСП за България” да подобри резултата си на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads