Реклама / Ads
23| 9051 |03.11.2020 НОВИНИ

Daher Farid Daher: Няма атентатор, който да не е бил в Сирия! Режем цивилизационния клон, на който седим

.
Daher Farid Daher
Нарочно изчаках да изкарат профила на участниците в атентата във Виена. Че е поредният роден в Европа атентатор, който е бил или се е опитал да бъде в Сирия (дали е бил не се знае, или засега крият) едва ли е изненада. То няма атентатор, който да не е бил свързан със Сирия. Когато е там, обаче, е клет бунтовник, разбира се, но и това вече го гледахме, и няма нужда дори да го повтаряме.
 

По-опасното в профила му е, че този атентатор не е със северноафрикански или близкоизточни корени. Той е с БАЛКАНСКИ корени. От албански произход. Едно време Албания беше най-атеистичната страна. Обаче и Тунис бе най-светската страна в Африка, а днес е с най-много бойци в ИДИЛ. Както виждате тази зараза се мести лека-полека и към Балканите. И основният диригент знаем кой е. Мустакат хитрец, който умело дирижира и направлява цяла армада неграмотни, дезинтигрирани, готови за реваншизъм комплексари. Хитро и умело жонглират с обърканата идентичност и ниския социален статут на маса от ядосани младежи. Забележете, че повечето са съвсем млади извършители. Лесно манипилируеми. Макрон го осъзна пръв. Да видим кога и останалите.


Ако само няколко от тези радикали създадоха тотален хаос и парализираха цяла голяма европейска столица, я си представете какво е било в Сирия с вкараните десетки и десетки хиляди подобни зомбита. Вкарани от същия неосмански мустакат владетел.


По-лошото е, че това вече бавно идва и към Балканите и е редно много хора да се замислят. В това число и самите мюсюлмани и да се запитат, защо всички искат да живеят в Европа, а не в Пакистан, С.Арабия или Мароко. Защо всички гледат към Европа. И дали всички не режем цивилизационния клон, върху който седим.

 

Daher Farid Daher - Lammoth

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5178 |03.11.2020 Психолог: Лъжливата информация компенсира усещането за безизходица . 2| 5408 |03.11.2020 Николай Коев: От Париж започна тази верига от нещастия . 4| 4849 |03.11.2020 Проф. д-р Николай Младенов: Лекарите имат най-малко вина, ако нещо не се случва както трябва . 22| 7026 |03.11.2020 2427 са новите случаи на коронавирус в България /следете тук всичко по темата/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads