Реклама / Ads
33| 14869 |22.08.2021 НОВИНИ

Даниел Митов с интрига: Не казваме на Кирил Петков, че е канадец, а че е подвел президента и конституцията

.
Даниел Митов
Ние не казваме на Кирил Петков, че е канадец, а че е подвел президент и конституцията. В един момент може да се окаже, че всичко, което е подписал, ще бъде атакувано в съответните институции, ако е бил с двойно гражданство по време на назначението си в Министерския съвет.
 

В Народното събрание трябва да решим сложния възел дали да има избори 2 в 1. Доколкото разбирам вече има и конституционни забележки. Парламентът в следващите дни трябва да обяви дата за изборите, каза още Митов.


Избирателите очакват да се въведе ред в държавата и да се управляват кризите. Кабинетът, който предложихме, можеше да го направи. Отговорността в момента е на тези, които заявиха, че могат да управляват и се обявиха за алтернатива. До този момент това не го виждаме. Дневният ред на обществото е изместен от крясъци, караници и странно изслушване на министри в пленарната зала. Хората могат да бъдат заблудени временно. Служебният кабинет борави в момента с полуистини. Ние имаме своите отговори и проверките ще покажат каква е истината. Г-жа Комитова хвърля цифрички, за да събуди обществен интерес, обясни той.


В момента управлението се осъществява от един човек. Парадоксално е ИТН да заявява, че е опозиция, при положение, че подкрепя Румен Радев и има най-много комисии в парламента. Ние изобщо не вярваме, че ще се стигне до внасяне в Народното събрание до внасяне на проект за кабинет. Ако се стигне до подобно гласуване, ще се преценява на място. Аз не виждам обаче как ние можем да подкрепим какъвто и да е състав в рамките на този парламент. Посланието на ГЕРБ към българските граждани беше, че ние сме подготвени и можем да въведем ред в държавата, каза още Митов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 4342 |20.08.2021 Румен Радев връчи мандата на ГЕРБ-СДС, Даниел Митов го върна . 27| 6455 |20.08.2021 ГЕРБ-СДС представи проектокабинет. Митов: Без разговори с нас правителство не може да се състави . 1| 3124 |20.08.2021 Даниела Стоева: Отчитаме 100% ръст в туризма в сравнение с миналата година . 5| 3284 |17.08.2021 Комитова: АПИ са възлагали обществени поръчки в пъти над бюджета си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads