Реклама / Ads
0| 2901 |30.08.2022 НОВИНИ

Делян Добрев ще е свидетел на Борисов по делото с Кирил Петков

.
Бойко Борисов, Делян Добрев Източник: БГНЕС
Делян Добрев ще бъде свидетел на Бойко Борисов в делото за клевета, заведено от бившия министър-председател Кирил Петков. Съответното обяви лидерът на ГЕРБ по време на обиколка в Бургас.
 

Миналата седмица бившият премиер и съпредседател на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков заведе дело срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за клевета за половин милион лева. Жалбата е заради твърденията на лидера на ГЕРБ около доставките на газ, договорени от правителството на Петков.

 

„Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец. Омръзна ми да слушам всичките му лъжи – за посредници, комисионни и други. Време е да спрем тези стари лъжци с техните мутренски похвати. Делото е за половин милион. Ще ходим до края на това дело, за да бъде осъден“, заяви тогава експремиерът Петков.

 

„Според мен няма да има дело, защото са го внесли в грешния съд и не са си внесли таксата“, коментира днес Делян Добрев.

 

„Каня Асен Василев на публичен дебат. Каня и Кирил Петков. Нямам проблем да е двама срещу един – да сметнем цените и да докажем, че има 28%, които ние надплащаме. Купува се от румънския „Газпром“, който е собственост на швейцарския „Газпром“, който е собствено на руския „Газпром“, обясни той.

 

От ГЕРБ отговориха и на твърденията на „Продължаваме „Промяната“ около нефтеното пристанище в Бургас.

 

„Нефтохим е пристанищен комплекс. Приватизацията е направена от Иван Костов. Пристанището е тяхно. По-късно това се превръща в най-големия инвеститор. 2011 година ние сме дали концесия на екваторията – на водата. За да могат корабите, да акостират там“, добави председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

„Те не знаят, че и във Варна има нефтено пристанище. Има входна точка“, добави той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7459 |28.08.2022 Кирил Петков: Ще се фокусираме върху г-н Борисов, опорките на Делян Добрев са продиктувани от него . 0| 2771 |25.08.2022 Кирил Добрев: Резултатите на БСП след вота няма да са по-добри . 0| 3358 |19.08.2022 Проф. Асена Сербезова: За пореден път сме свидетели на изопачаване на факти . 0| 4171 |18.08.2022 Делян Добрев: Наближат ли избори, всички се катерят по гърба на Борисов за по-висок изборен резултат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads