Реклама / Ads
0| 16757 |09.09.2022 НОВИНИ

Делян Добрев се скара на Ризова. Петков би говорил с него, ако ГЕРБ пенсионира Борисов

.
Делян Добрев, Цветанка Ризова, Кирил Петков
Бившият премиер и съпредседател на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков би разговарял с ГЕРБ, само ако настоящият им лидер Бойко Борисов излезе в пенсия, а неговото място заеме Делян Добрев, например. Това стана ясно от днешното му участие в предаването „Лице в лице“ по bTV.
 

„С голямо удоволствие бих дебатирал с Делян Добрев, ако ГЕРБ реши да пенсионира Борисов и да номинира Добрев за премиер. Ако пенсионират Борисов и номинират  Добрев за кандидат премиер, може да си изберат който искат да дебатира с мен или Асен Василев“, заяви Петков.

 

Преди него гост на Цветанка Ризова бе именно Добрев, който многократно призова Петков да влезе в студиото, където да кръстосат шпаги на живо.

 

Нещо повече – в началото на интервюто Добрев почти се скара на водещата, че в последният момент bTV сменили реда на гостите. Членът на ГЕРБ имаше претенции, че първи в студиото е трябвало да влезе Кирил Петков от „Продължаваме промяната“, но преди два часа местата им били разменени. 5 минути Ризова и членът на ГЕРБ спориха за подредбата на гостуването.

 

„Не беше коректно да ни разменяте с Кирил Петков, трябваше първи да е той, после втори аз. Ние водим по социологиите, и във всички телевизии, и във вашата нормалният регламент е аз да вляза втори. Освен това аз видях и в листа на гостите на вашите колеги отвън, че първи в списъка и в еди-колко си часа почва Кирил Петков. Дори и те не знаят, че редът ни е сменен“, каза Добрев.

 

Водещата на „Лице в лице“ моментално размаха писмо, което показва как канят политици на разговор по време на кампанията, и уточни, че няма никакъв регламент.

 

„Ето го писмото, зрителите го виждат. Няма регламент, той се уточнява за всеки разговор и по всяко време, тъй като знаете, нека да го кажа за нашите зрители, участието на всички политически формации е абсолютно безплатно и го правим в името на обществения интерес. Като частна медия ние определяме регламента“, отговори Ризова.

 

„Може да определяте какъвто искате, разбира се, регламент. Но не е коректно в последните два часа да ни разменяте, той беше първият“, продължи да упорства Добрев.

 

„Не е сменен, няма регламент. Нашите стажанти може да пишат всякакъв списък, ето го писмото, няма регламент“, заяви Ризова.

 

„Не може той да избира“, скара се Добрев, а водещата му напомни, че той не избира.

 

„Как да не избира, преди два часа той бе първи“, възпротиви се Делян Добрев.

 

„Може да продължим този разговор, но не виждам смисъл, след като ви каним безплатно всички“, сопна се Цветанка Ризова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2682 |09.09.2022 Д-р Делян Георгиев: За седмица в ”Изгрев” започнахме строителство на нова ясла и крило към 23-та ДГ ”Здраве” за още 75 деца . 0| 2641 |07.09.2022 Иван Таков и д-р Делян Георгиев направиха първа копка на нова детска ясла в район ”Изгрев” . 0| 2898 |30.08.2022 Делян Добрев ще е свидетел на Борисов по делото с Кирил Петков . 0| 7457 |28.08.2022 Кирил Петков: Ще се фокусираме върху г-н Борисов, опорките на Делян Добрев са продиктувани от него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads