Реклама / Ads
21| 4866 |29.01.2021 НОВИНИ

Ден 205 на протеста: Пред БНТ поискаха оставката на министър Костадин Ангелов

.
На 205-ия ден на протестите недоволните граждани поискаха оставката на здравния министър Костадин Ангелов. Протестът е пред БНТ, където министърът участва в ”Панорама”.
 


.

Колко хора починаха на стълбите на болниците, затова че нямаше кой да ги поеме. Колко загинаха, които не се лекуваха, ако не си заразен от коронавирус. Г-н Ангелов, ще ви чакаме да ви зададем въпроси и да ви се порадваме. А може да бъдете и сурвакан. Оставка, ботокс, каза един от ораторите.


.

"Оставка! Оставка!" - скандираха протестиращите.

 

"Позвънихме на кмета на "Лозенец" от ГЕРБ да ни подкрепи, но се скри като мишка", напомни друг оратор.

 

Борисов не се страхува от полицията, защото е негова. Борисов се страхува от нас, това каза Росен Миленов и призова следващият протест да е пред Банкя. Борисов трябва да бъде свален на всяка цена. Той не е човек. Трябва да бъде свален. Ако не го свалим, срам за нас, срам за българите, допълни той.

 

"Оставка! Присъда!" - подкрепиха го със скандирания протестиращите.


.

Оттук нататък министърът ще се движи за публичния си имидж, а не за ваксинирането. Купуваме ваксини, а сме на последно място по ваксиниране. Искам министърт да каже, докога ще се манипулират данните от тестове, от заболели, от нови вируси и нови щамове. Но ще стане ясно каква е връзката между други болести и короновируса. Ще се разбере, защо сме най-смъртоносната нация, каза бившият министър председател Ренета Инджова. Докато българските здравни власи направят план за ваксиниране, в света той ще завърши , добави тя. Но не знам защо българският народ е готов на всичко, но не и на борба. На  Вас - поклон!, завърши тя.

 

Колкото и да ви се увеличат заплатите, г-да полицаи, ще си носите срамът, обърна се към полицаите архимандрид Дионисий. Отецът отправи остри думи към министър Ангелов, Емил Кошлуков и към водещия на "Панорама" Бойко Василев", дипълни той.


.

"Мутри вън! Мутри вън!", последваха скандирания.

 

Кордони от полицаи бяха опасали БНТ.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 10524 |29.01.2021 Адв. Екимджиев: Много е тъжно, че едни политически пигмеи в парламента ни правят за смях пред Европа . 18| 5684 |29.01.2021 Нападнаха жена в столичния градски транспорт пред очите на десетки пътници . 0| 3826 |29.01.2021 Парламентарен контрол: Четирима министри отговарят пред депутатите . 4| 3600 |28.01.2021 Д-р Брънзалов: Хората, които искат да се ваксинират, да го заяват пред личния лекар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads