Реклама / Ads
7| 3284 |21.09.2021 НОВИНИ

Десислава Бошнакова: Важно е дали „Продължаваме промяната“ ще бъде летен хит или евъргрийн

.
Десислава Бошнакова Източник: Личен архив
Важно е дали хората от „Продължаваме промяната“ ще могат да превърнат подкрепата, която в момента имат, не в летен хит, а в евъргрийн. Това каза за БНР Десислава Бошнакова, ръководител на Департамент „Масови комуникации“ в Нов български университет.
 

На въпрос дали има предоверяване на популярността и подкрепата в социалните мрежи за бившите служебни министри, без да е ясно дали тя е електорална, тя отговори:

 

„Никой няма кмет да е кмет, министър-председател или президент, докато не е бил. Не можеш да имаш опит за политик, докато не си бил политик. Голяма част от политиците, които сега ще се явят на избори, сме ги виждали в доста комични ситуации в началото на тяхната кариера. Това, което за мен е важно, е дали тези млади хора на вълната на ентусиазма и на вълната на подкрепата, която в момента имат, ще могат да го превърнат не в летен хит, а в евъргрийн. Това в момента не можем да го кажем. Има много песни, които са много модерни за даден сезон и в момента, в който лятото свърши, никой не ги помни след това.“

 

„Това, което виждам, е един различен начин за комуникация, който дали ще доведе до успех или не, ще видим на 14 ноември“, посочи преподавателят.

 

„Българинът мисли по друг начин и това е едно от много важните неща в комуникацията -  трябва да познаваш много добре хората, с които общуваш“, посочи Бошнакова.

 

„У нас успелият, богатият, върналият се от престижен университет, както видяхме не е най-харесваният модел. Аз не знам някоя друга държава, в която да се иронизира някой, че е завършил престижен университет“, добави тя.

 

„Начинът, по който те говорят, е близък до техния профил – млади хора, които са учили навън, имат променен начин на възприемане. въпросът е дали това ще се хареса на суверена“, отчете още Десислава Бошнакова.

 

По повод сравненията с юпитата на НДСВ тя изтъкна, че хората в кабинета на Сакскобургготски „дойдоха, без да знаем кои са и какво правят, докато тези двамата и част от екипа зад тях все пак 4 месеца правеха нещо и след това решиха да продължат“.

 

„Много ми се иска това да е вярно, защото основният проблем у нас, не само в политиката, и в справянето с тази пандемия, е тоталната липса на доверие във всичко, което ни заобикаля“, каза Десислава Бошнакова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3591 |12.09.2021 Десислава Атанасова: Служебният кабинет играе ролята на предизборен щаб на Радев . 10| 3606 |08.09.2021 Десислава Атанасова видя зад скандалите в парламента за пенсиите ръката на президента Радев . 0| 3323 |08.09.2021 Oснователят на ”Уча.се”: Важно е вкъщи да се говори за образование, да се знае, че това е ценно . 7| 3563 |07.09.2021 Явор Божанков, БСП: Не се опасяваме с кого ще ни „пакетирате“ предизборно - важно е, че подкрепихме увеличаването доходите на възрастните

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads