Реклама / Ads
3| 4475 |17.05.2019 НОВИНИ

Десислава Иванчева съди ”Уикенд” за клевета и внушения

.
Десислава Иванчева
Бившата кметица на район „Младост“ Десислава Иванчева обяви с отворено писмо, че завежда дело за клевета срещу медията, която в обширна публикация твърди, че е нарушила наложената й марка „домашен арест“ и заради това трябва да бъде върната в затвора. Към писмото е приложено съдебното разрешение, с което й е позволено да бъде в часа на мястото където е ”хваната в нарушение”, за лечение при зъболекар, което не е в нарушение на ареста й.
 

Това е текстът на писмото й:

 

ДО Издателите на в-к „Уикенд"

ДО Гл. редактор на в-к „Уикенд" Мартин Радославов
КОПИЕ ДО Централна избирателна комисия

 

ОТВОРЕНО ПИСМО

 
 Дами и господа,
Аз съм Десислава Иванчева, „любимка" на вас и на господарите ви. Пиша настоящото, след като отново станах главен участник в текстовете, с които запълвате вашите страници. По-конкретно в брой 20(809) от 18-24 май 2019г. (вашият „вестник"от вчера е на пазара, но дори датата не отговаря на истината). В този брой ми отделихте водещото заглавие на броя „Иванчева избяга от домашния арест", с придружаващо такова „Скандалната кметица на „Младост" наруши мярката си за неотклонение". Материалът всъщност е и темата на 2-3 страница. Поласкана съм от вниманието, което ми оказвате, което си обяснявам с предстоящите избори, за които бях издигната за независим кандидат. И което видимо притеснява вашите господари, предвид голямата обществена подкрепа, която получава кандидатурата ми.


Дами и господа,
Този път ще отделя адекватно на вашите усилия внимание и от моя страна. То ще ви бъде оказано в съдебната зала, където ще се срещнем на делото, което завеждам срещу вас за гнусните клевети по мой адрес.  

 

Сега въпреки възмущението си от текстовете, които не ме учудва, че дори не са подписани от автор, ще вляза в конкретика. В богато илюстрирания с нискокачествени снимки материал, откровено се твърди, че съм нарушила мярката си за неотклонение и съм напуснала дома си без необходимото съдебно разрешение.


В текста се посочва: „ В понеделник по обяд Иванчева бе засечена на тайна среща в „сърцето" на София – безистена на улица „Граф Игнатиев" .


Всъщност снимките са направени на входа на сградата на посочената улица, в която се намира стоматологичният кабинет, който ми се налага да посещавам. Посочвам това за информация на обществеността, понеже съм убедена, че вие сте наясно с фактите, но те не могат да послужат по подходящ начин за вашите цели.


Следващ цитат:  „Относно срещата й в понеделник , ПРОВЕРКА ПОКАЗВА, че тя не е имала такова разрешение."


След тази откровена лъжа е направено и внушението, че трябва да бъда върната в ареста, защото не съм имала разрешение да напускам дома си. Затова прилагам разрешението за посещение на стоматолог, именно в съответният ден и час, в който са направени снимките от вашите „папараци". С останалите документи ще се запознаете по установения от закона ред.


 Без уважение: Десислава Иванчева


ПС: Прилагам разпореждането на съда, въз основа, на което съм била на въпросното място, на зъболекар. 
 

 
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4624 |16.05.2019 Десислава Танева: Евдокия Кръстева смени Иванка Багдатова във ДФ ”Земеделие” . 0| 3666 |16.05.2019 Мария Белова положи клетва като депутат на мястото на Десислава Танева . 2| 4021 |15.05.2019 Десислава Танева уволнява зам.-председателката на фонд ”Земеделие” . 11| 5870 |14.05.2019 Борисов предлага Десислава Танева за мястото на Порожанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads