Реклама / Ads
50| 37266 |06.05.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Диана Дамянова: Докато гледате самолетчета, те ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави

.
Диана Дамянова
ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ ПЪРВО: Министър-председател на европейска държава получава за рождения си ден кюлчета злато от крупни бизнесмени и ”забавлява” гостите си от политиката и бизнеса с клипче с изнасилване на бизнесмен в затвора. Записът е направен от надзирател, а потърпевшият лежи там без присъда. Подарък от признателни бизнесмени е и девойка на стойнст 5000 лв.
 

 ВТОРО: Разказът е направен от човек, който първо е плащал 10%, после 20 и така , докато накрая са му поискали 50% от бизнеса. Този разказ поразително прилича на този на Васил Божков и просто показва КОЙ отнема бизнеси в България. И не, не е просто някакъв Пеевски!


ТРЕТО: сега, когато произходът на кюлчетата е ясен, а девойката с телефона е известна, онова което е прокурор на страната трябва веднага да обвини изнеслия информацията бизнесмен в стоте смъртни гряха, ако обаче същият не се окаже "внезапно смъртен" и въобще доживее до петък. Или просто не изчезне.


ЧЕТВЪРТО:Политици от ГЕРБ лягат на амбразурата и със собствените си тела и глави се опитват за задушат разказа на потърпевшия. Явно и те са гледали клипчетата с изнасилванията за назидание! Наоколо е и някаква мутра-боец, явно той контролира раздаването на наказанията.


ПЕТО: Всичко това се разиграва в сградата на българския парламент и остава незабелязано от медиите на властта. Може би и те са гледали клипчето.
ШЕСТО: Само това да е извършил 45 парламент, то той си е заслужил живота.
СЕДМО: Това не е някаква си там корупция! Това е извратена власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва, ако не слушаш. Защото са гледали клипчета и са ходили на рождени дни.


Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единствения въпрос.
Весел Гергьовден и непременно гледайте шоуто с петте самолетчета. Те през това време ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави. Просто така, за да знаят другите!

 

Пиар-експертът Диана Дамянова, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 17547 |13.04.2021 Диана Дамянова: Затвърждава се, че Борисов и Пеевски са съсобственици в националните медии . 8| 5196 |18.11.2020 Диана Дамянова: Може ли да въоръжим Министерския съвет с пиратки, да хвърлят по главите на протестиращите!? . 10| 9855 |23.10.2020 Стефан Гамизов: Оставка на Борисов няма да има, докато не довършат руската операция ”Турски поток” . 59| 16944 |18.08.2020 Коя майка решава да прегази тълпа, докато децата й са на задната седалка?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads