Реклама / Ads
19| 4865 |02.09.2009 НОВИНИ

ДПС подготвя бунтове в големите градове?

.
ДПС подготвя бунтове и протести в цялата страна, заяви председателят на фондацията на българските граждани от турски произход „Прав път" Ашим Асан пред Дарик Радио.
 

Според Ашим Асан ДПС Пловдив е финансирано от трима известни наркотрафиканти.

Според лидера на „Прав път" намерения за бунтове целят дестабилизиране на новото правителство на Бойко Борисов. Ашим Асан допълни, че митингът в пловдивския квартал „Столипиново" от миналата събота, е и част от предизборна кампания на Яшар Асан, предложен от няколко души за кандидат за кмет на район „Източен". До скоро на кметския пост в този район бе настоящия областен управител Иван Тотев.

Общинският съветник Яшар Асан се е опитал да направи митинги и в другите ромски махали в Пловдив - Арман, Аджисан и Шекер, но там не сработили провокациите му, заяви Ашим Асан и предупреди да очакваме подготвяните протести след първите 100 дни на новото правителство.

„ДПС не подготвя никакви бунтове, твърденията на Ашим Асан са пълни глупости” заяви за Дарик радио пловдивският депутат от ДПС Петя Раева. ДПС пази поведение на конструктивна опозиция и дори подкрепя разумните предложения на управляващото мнозинство, категорична е тя.

Председателят на фондация „Прав път” Ашим Асан обяви, че ДПС Пловдив е финансирано от трима известни наркотрафиканти, закриляни от полицията и прокуратурата. "Това са трима много богати наркотрафиканти, които са конкретните спонсори на ДПС в Пловдив. Единият наркотрафикант е от „Столипиново" и се казва Ангел Бубов. Другият се казва Стефан Александров, а третият, който ги побутва в тези неща, е бившият общински съветник Инан Алиев. Ще уведомя лично министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, ще уведомя г-н Бойко Борисов, ще уведомя комисиите за корупцията, ще уведомя и г-н Яне Янев", заяви Ашим Асан.

Шефът на Областна дирекция на МВР в Пловдив – комисар Ангел Рангелов заклейми твърденията на Ашим Асан като глупости. Рангелов подчерта, че най-добре обвиненията да бъдат подадени писмено до МВР, за да се вземат съответните мерки.

Ангел Рангелов отрече да познава две от цитираните от Асан лица - Ангел Бубов и Стефан Александров, а с Инан Алиев комисарят се познавал от времето, когато е работил като оперативен работник в пето районно управление.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4618 |23.07.2009 Подготвят обвинителният акт на Мургина . 43| 4734 |15.12.2008 Студентски бунтове у нас още преди Коледа? . 7| 5268 |03.08.2008 Бунтове наесен, ако управляващите не поправят грешките светкавично . 5| 6063 |22.07.2008 Големите обществени поръчки ще се следят под лупа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads