Реклама / Ads
2| 2494 |07.10.2024 НОВИНИ

Двама загинали при катастрофата на "Тракия" вчера. Очевидно това е сигнал за някакъв проблем

.
Снимката е илюстративна
Вторият пътник в автомобил, който катастрофира на автомагистрала „Тракия” край Ямбол, е починал сутринта на 7 септември. Това съобщи на брифинг гл. инспектор Тодор Мишинев, началник на „Пътна полиция“ към ОДМВР в Ямбол, цитиран от БТА.
 

„В тежко състояние с опасност на живота продължава да бъде водачът на автомобила – мъж на 81 години“, потвърди заместник-директорът на областната болницата д-р Валентин Вълчев.

 

Тежкият инцидент стана в следобедните часове на 6 октомври. 55-годишна жена загина, а родителите ѝ бяха с опасност за живота.





Днес стана ясно, че майка ѝ е починала, а баща ѝ все още е в много тежко състояние. Те са турски граждани, живеещи в Германия.

 

Около 16:00 часа вчера автомобилът, в който е пътувало семейството, е самокатастрофирал на 278-279, в посока София.

 

По неизвестни причини водачът е напуснал пътното платно по посока на движението и се е преобърнал в крайпътна нива. При инцидента на място е загинала 55-годишната жена, а родителите ѝ са транспортирани в МБАЛ - Ямбол.

 

“Няма ден без катастрофи. Направо ме е страх да пътувам”. Коментари, които звучат по този и сходен начин, ще намерите прекалено лесно както в социалните мрежи, така и в разговори с приятели и познати. Темата е автомагистрала “Тракия”, катастрофата - поредната.





В последните време стана правило да четем новините, че преминаването по “Тракия” е затруднено, да гледаме снимки на километрични тапи, да четем за поредния случай с ранени и жертви.Статистиката на ФрогНюз само за няколко летни месеца - четете тук. А от август досега към черните данни добавяме още много тежки катстрофи в ранени и загинали.

 

Всеки ден - катастрофа, блокиране на движението, ранени и дори загинали. Това не може би, това със сигурност е сигнал за някакъв проблем по “Тракия”. Въпрос на институционална воля и компетенция е този проблем да бъде идентифициран, а след това отстранен - крайно време е.

 

ФрогНюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2155 |07.10.2024 ЕС може да наложи оръжейно ембарго само при единодушно решение . 3| 2158 |07.10.2024 МВР за предстоящите избори: Цената на един глас варира от 100 до 150 лв. . 1| 4485 |07.10.2024 Нобеловата награда за медицина отиде при американски учени, открили микроРНК - нов клас малки РНК молекули . 0| 2178 |07.10.2024 Шмигал и Фицо обсъждат енергийна сигурност и инфраструктурно сътрудничество

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads