Реклама / Ads
8| 8285 |16.05.2018 НОВИНИ

Ексшеф в „Медицински одит” пред Фрог: Край няма наглостта на ръководството

.
Димитър Евлогиев
Колега в „Медицински отид” в момента е в поредица от дисциплинарни производства и е преследван като дивеч, защото неговият глас „бе разпознат“ в излъчените аудиозаписи в предаването „Открито“ на журналистката Валя Ахчиева. Това каза пред Фрог нюз бившият главен секретар на „Медицински одит” Димитър Евлогиев.
 

Ръководството позна в аудиозаписите и себе си, като първосигнално сметнаха, че той е враг. Сега хем ги е страх от него хем много им се иска той някак си да изчезне,  ако може. Що за наглост и дебелокожие е зам.-директорката и директорката да разпознават себе си докато оказват недопустим, незаконен и нагъл натиск да се потулят поредните проверки и да претендират за „нарушените си човешки права“. Бих се обърнал към тях със следното: Уважаеми дами, вие загубихте всичките си права в деня в който нарушихте цялата нормативна, поднормативна и вътрешноведомствена база! Явно наглоста ви край няма.

 

Що за гьонсурат трябва да си, да цитираш Етичен кодекс и норми, касаещи доброто име  на колеги и институцията докато в национален ефир се излъчват бруталните ти нарушения /а може би и престъпления/. Тези хора нямат право изобщо да споменават Етични кодекси, Конституция и т.н. Именно те с наглото си поведение в агенцията съсипаха тази институция, а  не колегата. Ама нали са директори,  сега за пореден път заплашват да смачкат поредния служител.

На фона на казаното,  същите тези директори сега заемат пози на жертви. Жалка постановка и жалък опит за бягство от отговорност. Злоупотребявайки със служебното си положение осъществяват административен тормоз над определени хора. Това са последните издихания на едно жалко ръководство, което съсипа цяла една институция.

 

Какво още каза Евлогиев, можете да прочетете в рубриката "Интервю".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5268 |20.04.2018 След разкрития на Фрог две прокуратури погнаха „Медицински одит“ . 0| 5499 |10.04.2018 След разкрития на Фрог: Превърнаха „Медицински одит” в непристъпен бункер . 1| 5752 |03.04.2018 Само във Фрог: „Медицински одит” скри документи от прокуратурата за лекарски грешки . 0| 6766 |29.03.2018 Вижте как в „Медицински одит” се крадат доклади, за да се прикрият далавери в частна болница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads