Реклама / Ads
20| 8938 |03.08.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Акълолипсисът и паниката са превзели ГЕРБ и пуделчетата около него

.
Елена Гунчева
Заразени с Акълолипсис. Гербоидните започват все по-странни причини да измислят, за да оправдаят оставането на Главната Мутра на Републиката на власт. След като разбрахме, че при служебно правителство гладни тълпи ще висят и умират по площадите, ще спрат пенсии и заплати и най-вероятно планетата ще спре да се върти, днес някакво си гербаво кметче от Враца, обяснява как общините щели да изпаднат в колапс, ако Боку подаде оставка.
 

Това много добре обосновава и твърденията на Борисов, че ако той си тръгне, гербоидните ще започнат да се хвърлят от терасите и да се палят. Явно голям купон ще стане....

И понеже, ГМР е прост и гербоидните също са прости, да обясня някои основни положения:

- Няма как да дойдат по-некадърни управници от вас, логически и математически е невъзможно.
- Пари в държавата има, проблемът е в тяхното разпределяне, защото крадете всичко, което докопате.
- Ние, да знаете, магистрали не ядем! Парите за ремонтите на ремонтите ще се пренасочат към хората, докато се изберат читави строители, които разбират нещо от строителство и не слагат асфалта като варак върху пътя
- Който и да стане премиер, ще е на няколко светлинни години по-умен от простия Банкянски тулуп.
- Новите управляващи ще са чели повече от една книга и няма да търсят цитати от Гьоте в гугъл.
- Ще ревизираме управлението ви и току-виж се появили доста пари, които трябва да връщате, затова сте паникьосани.
- Общините имат собствени бюджети и управлението им зависи от кадърността на кметовете. В гербавите градове обикновено последното качество е тотал щета. Така, че си мислете и за предсрочни местни избори, защото тези некадърници по места никой няма да ги търпи повече.
- Колкото и да се опитвате като кърлежи да продължавате да смучете от кръвта на народа и държавата, вече никой не ви вярва и няма да допуснем да останете.

 

И да припомня един цитат на любимата ви мутра: "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме.". Разбирайте се. Ама ние не сме прости, за да си оставим държавата на простите!

 

Акълолипсисът и паниката са превзели ГЕРБ и пуделчетата около него. Защото простакът е много нахален и смел, когато е на власт, но не му стига интелектът да прецени последиците, когато падне от високото.

 

Елена Гунчева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 21809 |02.08.2020 Елена Гунчева: Гербоидите хапят като побесняло куче, пръскайки отровна пяна . 14| 6842 |30.07.2020 Елена Йончева: Оставането на Борисов на власт много зависи от Европа . 11| 5307 |30.07.2020 Кирил Добрев: Битката е обща - всички трябва да подкрепим Елена Йончева . 24| 25895 |28.07.2020 Елена Гунчева: Гешев отново си подритна дипломата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads