Реклама / Ads
19| 9096 |07.04.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Активната глупост на Онуй и лакеите му

.
Елена Гунчева
Верният паж на Борисов - Томиславчо, днес успя да разубеди и малкото, които го мислеха за все пак мислещ в отбора на ГЕРБ. Отговаряйки на бележката на Президента, който цитира Гьоте, че няма нищо по-страшно от активната глупост, Томиславчо направи тотален гаф.
 

Отговори, че ако двама спорят, то виновен е по-умният. Следователно призна ноторният /обществено известен/ факт, че Онуй е тъп като пън.. Определено в ГЕРБ нещо са се разпуснали. Не си сдържат нервите, а конструктивната критика силно ги напряга!

Всъщност Президентът смело заяви това, което всеки с КИ над 80 вече е забелязал: Царят Онуй е не само гол, но и глупав.

 

Няма как да се обясни по друг начин тоталната липса на разум, логика и дори елементарно познаване на Конституцията. Дори вече разпознавам кой е член на ГЕРБ по това, че и представа си няма какво пише там.

Активната глупост е страшна, особено сега, когато всички сме несигурни за бъдещето си. И страхът от мизерията е по-силен от страха от заразата. На фона на хилядите вече безработни и отчаяни, мерките на правителството явно включиха кредитиране с милиони на фирма за събиране на лоши кредити. Дори някой да си е правил илюзии, вече се стопиха като сапонени мехури. Видяхме грижата за хората, или по-скоро за НАШИТЕ ХОРА.

 

Президентът според мен е редно да наложи вето върху някои от недомислените текстове, приети вчера. Ако бяха отделили половината от времето, което загубиха да обсъждат заплатите си, за мерките за гладните и бедните, можеха да получат по-добър резултат. Бизнесът явно ще оцелее само там, където са поклонниците и членовете на ГЕРБ. Останалите ще трябва да се молят за хляб и работа. След 1990 и 1997 г., сега това е третото голямо преразпределение на капитали. Така че да се съсредоточат само в управляващата шайка и обръчите й от фирми.

 

Но понеже са активно глупави и тотално некадърни, дори и незрящите вече виждат как крадат и се готвят да "усвояват" всички активи!

И....Томиславчо. Не се напрягай с Гьоте, няма да го разбереш. Започни например с "Капиталът". Със Емил Зола. С Чарлз Дикенс. Да видиш и други гледни точки. Прочети "Бесове" и "Идиот" на Достоевски. Току-виж, след много четене ще се научиш кога да си затваряш устата!

 

Елена Гунчева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4158 |30.03.2020 Удължават безплатното паркиране в ”синя” и ”зелена” зона в София . 1| 3959 |28.03.2020 До 12 април паркираме свободно в ”синя” и ”зелена” зона в София . 2| 3835 |24.03.2020 Изследват пеленаче от Пловдив за коронавирус . 8| 5502 |27.02.2020 Прокуратурата: Елена Динева е опасна, заради позицията й на най-близък човек до Васил Божков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads