Реклама / Ads
18| 5361 |17.03.2015 НОВИНИ

Емил Кошлуков: Царя няма да се върне в политиката

.
Емил Кошлуков
Големият проблем на кабинета "Борисов 2" е, че няма никакви реформи. Да назначиш познати и приятели в здравеопазването и енергетиката не е реформа. Не виждаме повишаване на инвестициите. Кабинетът се занимава буквално със своите лични неща. Това заяви в "Лице в лице" Емил Кошлуков.
 
Симеон Сакскобургготски няма да се върне в политиката, това бе отговора му на въпрос, дали създаденият инициативен комитет ще убеди Царя да влезе отново в политиката.

БСП са в проблемна ситуацияа. В шок са, не са излезли от кризата. Това е лош знак. Това бе коментарът на Емил кошлуков за неучастието на БСП на местните избори в Сърница. Гласуването не е партийно а групово, по кланов призника, посочи той и даде пример още с Кърджали и Ардино. Това са групови гласувания за определени водачи, уточни той.

Управлението в момента е устойчиво. Бойко Борисов даде всичко, което му поискаха. Всеки получи нещо. Борисов много добре знае, че ги държи с дадената им власт. Реформаторите, АБВ и ПФ са заедно, те няма къде да бягат. Ако има нови избори те ще загубят избиратели. Вътрешнопартийни проблеми не се очакват. Проблемът на управлението е, че няма реформи. Назначаването на познати не е реформа, няма работа, няма заводи, големите проблеми не са решени. Кабинетът се занимава със своите лични неща, каза Емил Кошлуков.

Големият проблем е, че няма никакви реформи. Да назначиш познати и приятели в здравеопазването и енергетиката не е реформа. Не виждаме повишаване на инвестициите. Кабинетът се занимава буквално със своите лични неща, заяви още той.

Бих попитал Борисов, ако се кандидатира за президент, кой ще посочи за свой заместник. Бих попитал Валери Симеонов как се чувства в коалицията и страх ли го е от "Атака". Към Миков въпросът е дали е готов да си подаде оставката за пълна промяна в БСП, посочи Кошлуков.

Кошлуков определи като много слаба опозицията в парламента. БСП не могат да се възстановят и организацинно и вътрешнопартийно. Няма да могат да обърнат внимание на политиката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4992 |12.03.2015 Д-р Емил Райнов: Задава се катастрофа в здравеопазването . 8| 6310 |08.03.2015 Майката на Емил Шарков: Искам да видя Лазаров в съда . 5| 6811 |03.02.2015 Oбявиха за общодържавно издирване Чубака, Черния Роди и Емил Александров . 7| 4848 |21.01.2015 Съветът на д-р Емилова: Без мляко при грипната епидемия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads