Реклама / Ads
52| 25551 |11.07.2020 НОВИНИ

Евгений Дайнов: Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес

.
Евгений Дайнов
Днес цял ден бях на Росенец. Въстаналите граждани се прегърнахме с мобилизираните членове на ДПС и пяхме химна заедно. Съгласихме се, че сме братя, имаме едно Отечество и един национален флаг.
 

Слагам точка на отношенията си с Ахмед, заради когото навремето, по комунизма, подписвах отворени писма, когато беше опасно.
Днес Ахмед се опита да запали моето Отечество. Застана с партията си срещу Конституцията, закона и народа. Българския народ, който - както знаем от Левски - включва и българи, и турци, и цигани, и власи, и гагаузи, и евреи, и каракачани и всички, които приемат Конституцията. Но българският народ, Ахмед, отново излезе по-мъдър от провокатори като теб. Българският народ няма нужда от теб.
Гадина. Нямам думи.


Ахмед се опита да стартира война. И той пази мира? Тази гадина не пази мира. Българският народ пази мира. И в турския, и в българския си вариант - народът пази мира. Народът, не Ахмед, пее химна заедно.


Защото днес на Росенец беше народът. Не бяхме умните и красивите. И народът се прегърна с членовете на ДПС, ясно обозначени с бели каскети. И народът, протестиращ и ДеПеСиращ, обяви, че всички сме братя. А в същото време, сега разбирам, ръководството на ДПС, събрани като тарантули във влажна и тъмна дупка, са продължавали да провокират по медиите, Докато ние, навън, на жегата, бяхме заедно, а граждани от Бургас и Айтос раздаваха вода безплатно. Защото чули по радиото, че нещо става и се сетили, че в тази жега на хората ще им трябва вода. И закупили и дошли. И раздаваха. На всички - ДПС, протестиращи и всякакви.


Тази вода винаги ще си я пазя.
Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес. Реалните хора, турски и български.
Ще се разправям с теб лично. Запомни това. Разбери го. Проумей го. Никога няма да ти простя.
30 години те пазих, и жалката ти партия, от екстремистки нападки.
Свърши.
Меди Доганов, заради теб рискувах едно време работата си и семейството си и свободата си. А ти се оказа подла гадина. Изумителен подлец. Презряна твар от тинята.
Не ме заслужаваш и никога не си.
Мръсник и предател. Твой смъртен враг съм. Това е завинаги, знаеш.
Ти избра това.
Всеки избор си има цена, Меди.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8277 |10.07.2020 Евгений Дайнов: Доживяхме в момента да слушаме лебедовата песен на Борисов пряко по радиоточката . 29| 18435 |03.07.2020 Проф. Евгений Дайнов: У нас вече си имаме диктатура . 12| 11657 |11.06.2020 Евгений Дайнов за ЛиЛана и овластените мъже . 28| 11220 |02.05.2020 Евгений Дайнов: Около Борисов непрестанно се появяват все нови кандидати за носни кърпички

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads