Реклама / Ads
12| 4636 |22.10.2015 НОВИНИ

Фандъкова: Разбирам опонентите, че ме изкарват човек на Борисов

.
Йорданка Фандъкова
Успехите и оценката на хората са моята мотивация. Това заяви пред „Лице в лице” Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София.„За мен е важно хората в неделя да излязат да гласуват. Защото само активността на гражданите може да победи евентуални злоупотреби и купуването на гласове, добави тя.
 
На тези избори се гласува не само за кмет, но и за районни кметове и общински съветници, както и за електронно гласуване. Аз лично подкрепям електронното гласуване – начина, по който искат да гласуват младите хора”, заяви още Фандъкова.

Запитана дали очаква балотаж и дали се притеснява от конкурентите си, тя отговори: „Не съм човек на емоциите. Ще приема резултата такъв, какъвто е. Просто наистина се надявам хората да са активни”.

„Първите години хората не ме познаваха. Сега ме познават добре и трябва да призная, че с господин Борисов почти не се виждаме, тъй като той има много ангажименти на национално ниво. Това е несериозно. Аз разбирам опонентите”. Това бе коментарът й дали е човек на Бойко Борисов.

„Когато искам финансова подкрепа от държавата – за метрото, изграждането на околовръстния път, тогава не само се консултирам, но и искам съдействие от държавата. И няма нищо лошо – много е важно кметът да работи с държавното ръководство. На нашата съвместна работа се дължат видимите резултати. Това партньорство и взаимодействие не само че е полезно, то е и необходимо”.

Фандъкова посочи, че приема атаките срещу себе си като липса на аргументи за сериозен дебат. Тя допълни, че не е сега времето да се отваря темата за кадровите промени в екипа й. „Екипът ми е голям, няма начин да няма промени. Но пак казвам – не е сега времето за подобни теми”.

На въпрос как ще коментира проблема с бежанците, тя отговори: „Това е сериозен проблем и за Европа, и за нас. Още преди години, когато бяха открити първите центрове за бежанци, започнахме изграждане на видеонаблюдение, на осветление и непрекъснато поддържаме контакти със СДВР и настояваме за повече полицейско присъствие”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4312 |18.10.2015 Фандъкова: Продължаваме да инвестираме в строителството, но искаме качествено изпълнение . 1| 4661 |16.10.2015 Фандъкова: С БАН разработваме проект за постоянен мониторинг на въздуха в София . 0| 5199 |14.10.2015 Фандъкова: С метрото през „Красно село“ разширяваме „Житница“ и изграждаме безконфликтно движение . 3| 4790 |12.10.2015 Фандъкова: Завършихме четвърта нова сграда на детска градина в район „Искър“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads