Реклама / Ads
10| 16612 |01.08.2023 НОВИНИ

Феновете на “Левски” за Тити Папазов: Отвратително е такъв кърлеж да е част от клуба ни

.
Феновете на “Левски” София се отрекоха от Константин (Тити) Папазов, осъдиха “смешката му” в подкаста на Тото от СкандаУ и го нерокоха “кърлеж”. Това е поредната осъдителна реакция, след като вчера в общественото пространство се завъртя стар клип, в който Тити Папазов разказва как е обръснал главата на 16-годишната си бивша приятелка, защото му е изневерила. В първия си коментар след скандала Папазов отрича момичето да е било непълнолетно.
 

“Случаят с обезобразеното момиче в Стара Загора е толкова гнусен, че няма нужда от коментар. Като всеки нормален български гражданин и ние сме дълбоко възмутени и очакваме институциите на Р. България да предприемат адекватни, макар и закъснели, действия и да накажат подобаващо насилника.

 

Същевременно искаме да обърнем внимание на лицето, познато като Тити Папазов. Изгледайте тези пет минути от участието му в известен подкаст - забележете с каква гордост обяснява историята си за насилие над нечия дъщеря, извършено от този невероятен “мъжкар”. Намираме за отвратително, че вместо порицание, въпросната грешка на природата получава смях и аплодисменти. Намираме за  също толкова отвратително, че такъв кърлеж отново е част от нашия клуб”, пишат феновете на “Левски”.

 

 

До този момент самият Папазов пази относително мълчание. Коментирал е пред “24 часа”, където заявява, че е жертва на преднамерена атака, случката е от 1995 г., Папазов и приятелката му били “млади, малко буйни, повече глупави”. По-късно пред OFFNews Папазов посочва, че се разкайва, но е “след дъжд качулка” и не бивало да разказва случката по този шеговит начин.

 

Той определи постъпката си като "невиждана простотия”.

 

По думите му година след случая той и момичето са стоплили отношенията си. 

"Чуваме се на нейни рождени дни. Но не е вярно, че е била заключена с белезници. Всичко стана за 15 минути и тя си тръгна", обясни треньорът. 

 

По-рано твърденията за заключване с белезници бяха отправени певицата Йоана Захариева - Йоко в социалните мрежи, което твърдеше, че познава жертвата, а след инцидента тя е напуснала училище и е заминала за чужбина. Коментарът по-късно беше изтрит, а автентичността на разказа остана спорна.

 

Въпреки извинението обаче, Папазов намекна за връзка между общественото недоволство от историята на остриганото момиче и вътрешните скандали в ПФК "Левски".

 

"Не искам да изглеждам като светец, но случаят се преекспонира", допълни баскетболният треньор.

 

“Всички, които разпространяват това, като влезеш при приятелите им изплува едно популярно име, което заплаши със смърт Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този инцидент. Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и инцидент отпреди 28 години", заявава Тити Папазов. 

 

Всъщност става дума за сигнала, че Илиана Раева и Наско Сираков, който е мажоритарен собственик на футболния клуб “Левски”, са заплашвани с убийство от един от лидерите на сините ултраси Любомир Костадинов - Любо Младежа. Папазов уличава всеки, който разпространявал публично достъпния (до вчера) клип с участието му при Тото, в предполагаеми връзки с тартора на агитките.

 

В същото време обаче разказва, че бившата му не е била непълнолетна, а напротив - на 19 г. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 18927 |01.08.2023 Вместо извинение: Тото е велик, Тити се шегува, а вие сте изроди. Насилието не е политически въпрос, продажници! . 1| 2557 |28.07.2023 Полицията отбила феновете на ”Левски” към опасен квартал, твърди приятел на намушкания българин в Скопие . 3| 2786 |24.05.2023 Мария Габриел честити 24 май и поздрави Георги Господинов за престижната награда ”Букър” . 13| 6072 |24.05.2023 От “Винету” до “Времеубежище”: Бойко Борисов честити 24-и май и “Букър”-а на Георги Господинов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads