Реклама / Ads
38| 8205 |27.02.2011 НОВИНИ

С. Гамизов: Социопати и сатанисти атакуват Цветанов

.
Стефан Гамизов
НСС и ДАНС трупват незаконни досиета; не съм анализатор, нито съм тайнствен, аз съм собственик на бизнес. Вътрешният министър Цветан Цветанов не е лошо момче, но хората, които го атакуват, са истински сатанисти и социопати.
 

Това обяви в ефира на предаването Рулетка по Нова ТВ Стефан Гамизов.

Тези хора неслучайно са различни в претенцията си за политическа принадлежност, каквито са Първанов и Костов, например, но са продукт на най-гнусното и перверзното, коментира Гамизов.

„Вътрешният министър е неприятен от моя гледна точка човек”, рече Гамизов, като добави, че каквото и да прави, го прави от глупост, а това е човешко и следователно е простимо. По думите му глупостта на Цветанов била свързана с факта, че той слушал депутати от неговата парламентарна група, които са свързани с недобри лобистки интереси.

Гамизов добави, че едно от недалновидните решения на правителството било за оставането на посланика ни в САЩ Елена Поптодорова. Той осведоми, че тя се занимавала с интригантстване и излъчване на негативни сигнали за управлението в България навсякъде, докъдето имала достъп.

Цветанов късметът го води. Така работи културата на Държавна сигурност в страната, каза гостът.

За последните 13 години гледката около нас става абсолютно еднаква еднаква. НСС, а сега ДАНС, започнаха да натрупват съвременни незаконни досиета. В този СРС-скандал има нещо показателно, посочи Гамизов и уточни, че са натрупвани досиета за хора, които заемат или могат да заемат пост в обществото.

Ал. Петров участва в това натрупване, обяви гостът. Няма манталитетни различия между Алексей Петров и Иван Драшков, каза той.

Унищожете тези незаконни досиета и не пречете на обществото, призова Гамизов и уточни, че никой няма право да изнудва в тази държава. Установете дали тези незаконни досиета са изнесени извън службите, защото всеки ще може да бъде изнудван в държавата.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5355 |23.02.2011 Лекари атакуват НЗОК заради направленията . 7| 5215 |07.02.2011 Млади учени атакуват Закона за БАН . 118| 5979 |27.01.2011 Борисов: Атакуват мен, но това няма да ме разколебае . 48| 5007 |24.01.2011 Червените атакуват кабинета, предричат избори 3 в 1

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads