Реклама / Ads
24| 6886 |13.07.2020 НОВИНИ

Ген. Атанас Атанасов: Младен Маринов го инструктират в хотел „Амстердам“

.
Ген. Атанас Атанасов
Младен Маринов не е министър на Бойко Борисов и неговите връзки са толкова дебели, че аз съм предоставял информация още на Румяна Бъчварова, с основание тя да го уволин. Тя ми написа на един вестник "Не зависи от мен". Маринов ходи в един хотел „Амстердам“, намира се срещу МВР. Там се събира овата група на ген. Любен Гоцев и се предлагат много квалитетни услуги. Маринов не го командва началника му. Друг го командва.
 

Това каза съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов, който заедно с Христо Иванов обявиха днес, че ако до 18 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов не подаде оставката заради полицейското насилие над протестиращи ще му я поискат лично под прозорците на МВР.

 

В предаването "Лице в лице" по бТВ Атанасов опита къде е министър Маринов. Оставил съм 10 от най-силните си години във вътрешното министерство, за да гледам сега как са вкарали  в него мутри. Заради това ще отиде днес да протестирам, бе категоричен той.

 

По думите му освен пребитите младежи на площада в София беше направен опит да се предизвика етнически сблъсък в "Росенец". Шефът на полицията там подаде оставка,  а министър Маринов не я прие. "Ами ти ще я подадеш тогава", заяви Атанасов.

 

В разкритията на АКФ  „Осемте джуджета“ се говори за полицейски коли и хора, които извършват охрана на определени лица. До момента от МВР няма никаква реакция за това, каза още той

 

Не съм сигурен дали изобщо има депозирано искане от ДПС за протест в „Росенец“. Сигурно са си дали сметка, че ако заведат свое ще стане ясно, че те са го подали след нас. Кой каза на вътрешния министър, че трябва да оттегли оставката на шефа на полицията в Бургас. Цялата акция бе да се види, че властта обслужва Доган по всякакъв начин. Как така „Лукойл“ предостави на Доган това място да построи сарайте си там?

 

Гешев по цял ден се занимава да прави политически изказвания, да слага етикети и да защитава правителството. Заради това той трябва да си ходи, той не е независим. Трябва ни прокуратура, която да се занимава със закона, а не да се занимава с неща, които не са им работа.

 

Прокуратурата не трябва да действа избирателно. Кой вожд е станал клиент на прокуратурата. Министър Нено Димов от ГЕРБ ли е? А заместникът му от ГЕРБ ли е? Тези бизнесмени, които се преследват сега са спонсори на БСП. Прокуратурата действа избирателно и това е очевидно. Така виждат нещата и хората на площадите. На площада са българските граждани.

 

Всички видяха през начина по който се управлява държавата кой е с ДПС. Има 3-4 министри, които са назначения на ДПС, единият е този на икономиката.

Основният проблем, заради който хората са на улицата и на площадите е тежката корупция.

 

На първо място искаме този парламент да се разпусне, да се насрочат честни избори и който каквото спечели.

 

Видяхте какво се случи в Народното събрание – отиде Гешев и заяви какво иска да му бъде гласувано. Поиска да не се събират толкова доказателства. И никой, нито от управляващите, нито от опозицията не излезе да каже и дума, да го попита кой е той, че им казва какво да гласуват.

 

Бойко Борисов с единия крак е вързан с ДПС. Това е едно от основните причини той да подаде оставка, защото подкрепя корупционни схеми.

 

Закриването на НСО е проблем на Народното събрание. Искам да напомня една случка наречена „Бели брези“, когато поради липса на координация няколко екипа се изпотрепаха. Сега искат нова служба. Кой ще координира?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 6462 |12.07.2020 Ген. Атанас Атанасов: Напрежението срещу мутрите отдавна клокочи . 6| 5465 |11.07.2020 Журналист: Оставка за Младен Маринов! . 8| 7441 |10.07.2020 Доц. Атанас Славов: Бяха преминати конституционните граници на намеса в президентската институция . 12| 8314 |09.07.2020 Атанас Атанасов: Прокуратурата е в президентството, за да поздрави г-жа Радева за ЧРД

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads