Реклама / Ads
35| 11161 |03.09.2020 НОВИНИ

Ген. Валери Григоров пред Фрог: Борисов обяви война на народа си

.
Валери Григоров
От вчера вечерта премиерът Бойко Борисов обяви война на българския народ. Това каза пред Фрог нюз ген. Валери Григоров от „Ние, Гражданите“, който участва в антиправителствените протести.
 

Така Борисов доказа, че е непригоден да бъде управленец. Той не може да отговори на съвременните разбирания за държавник на европейска страна.

Голяма част от униформените мъже на площад „Независимост“ са събрани от бившите силови структури – ВИС и СИК. Те дръзко и предизвикателно предизвикаха гражданите към сблъсъци. Това доказва, че у нас митрите и полицията са се слели в едно и обслужват държавата в лицето на мин-председателя.

 

Около 9,30 ч.  вчера, без каквато и да е причина, полицейските служители обгазиха 20 граждани и представители на медии, които не дадоха основание за  противедействие. Това бе удар срещу свободната журналистика.

 

В края на деня, когато около 22 30 без да има също повод, полицията щурмува гражданите. Това разбира се, предизвика тяхната ответна реакция. Органите не реда не си дадоха сметка, че на площада има повече от 70 000 души. Тръгнаха да щурмуват, без да имат ресурса за това. Тези служители не си дадоха сметка още, че те не отиват на война, а срещу българските граждани. Самото правителството провежда политика на геноцид.

 

Ние всички видяхме, че ръководството на СДВР, в лицето на Антон Златанов, бе гузно, държеше се неадекватно. Трябваше да обясни собствената си  неадекватност. Полицейските служители трябва да са наясно, че не са мажоретки. Ръководството на СДВР трябва да е наясно, че в световен мащаб работа на полицая е най-рискова. И няма нужда да хленчат и да се оправдават, защото това поведение не е достойно.

На Борисов и на управляващите трябва да е ясно, че след вчера, протестите продължават с нова, още по-голяма сила и енергия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4433 |03.09.2020 Явор Божанков към ГЕРБ: Предлаганите от вас промени в Изборния кодекс са просто избори по гербаджийски . 27| 16057 |03.09.2020 Зам.-председател в ЕП обвини ”Борисов 3” в разпространение на фалшиви новини . 32| 13752 |03.09.2020 Пламен Данаилов пред Фрог: След като полицията преби без причина колега, той каза: „Махам се от тази страна“ . 25| 6909 |03.09.2020 Г-н шеф на МВР, ще признаете ли пред депутатите, че полицията преби невинни граждани?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads