Реклама / Ads
16| 12217 |21.10.2017 МИСТЕРИИ

Георги Марков: Млади майки пипат Борисов под сакото, Меркел цъфва щом го види

.
Георги Марков
Скандалите засенчиха хубавите неща, които се случиха-срещата на премиера с колегите си от Балканските страни. Създаде се Балканска четворка, Варненска четворка. Това каза Георги Марков от гражданската квота на ГЕРБ по НТ. Той се скъса да хвали Бойко Борисов и Делян Добрев.
 

Защо ГЕРБ не е братовчедска партия? ГЕРБ изпрати знакови фигури от левицата в Европа. Това показва, че ГЕРБ не слага братовчеди на върховете.  Делян Добрев е  млад и добър политик. След като си подаде оставката, му казах: „Мойто момче, въобще не си ранен. Политиката е мръсна работа“. За това гласувах за него.

 

Трябва да се види дали не е  имало натиск към решението на Добрев да напусне парламента. Волята на това момче е опорочена. Под натиск стана волеизявлението му да напусне парламента. Той има чест и доблест.  Той може да си оттегли оставката. Това беше и моят съвет към него. Той каза: „Аз съм човек на честта“. Скандали ще има, това е нашата действителност.

 

Борбата с престъпността трябва да се води от конституционно определените органи. Не считам, че правенето на нови органи ще доведе до ефективност. Съветвам Борисов да седи по-близо до Вишеградската четворка. Меркел, щом види Боридов, цъфва. Щом се капична с проблеми на кръвното, Меркел всеки ден му се обаждаше да го следи. Борисов е харизматичен. Млади майки с по две деца, като го видят в провинциятата оставят децата и тичат да го прегърнат. По възможност гледат да го пипнат под сакото, за да бъдат по-близо до него.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4113 |19.10.2017 ВСС пак ще решава за Георги Чолаков . 0| 4202 |18.10.2017 БСП връщат парите, дарени от брата на депутата Георги Стоилов . 3| 4780 |17.10.2017 БСП застана зад депутата Георги Стоилов, нямал нищо общо с брат си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads