Реклама / Ads
4| 4142 |28.06.2019 НОВИНИ

ГЕРБ и БСП пак се сдъвкаха за магистралите

.
ГЕРБ и БСП пак се сдъвкаха за магистралите в пленарна зала. Първите обвиниха вторите, че не се интересуват вече от темата, след като са минали евроизборите. Социалистите пък увериха, че управляващите много грешат и тепърва ще има нови действия в тази посока.
 

ГЕРБ обвиниха социалистите в лицемерие, защото повече от месец не са се поинтересували от документацията, предоставена им от АПИ във връзка с писмата, които пратиха соцдепутатите до пътната агенция. Водачката на листата на БСП, вече евродепутат, Елена Йончева и колегите й настояваха за документи и правото независима лаборатория да вземе проби на качеството на настилките на магистралите у нас.

 

АПИ дала на БСП документи за магистралите, те не проявили интерес

Само преди ден от АПИ съобщиха на медиите, че никой от депутатите от "БСП за България", които се подписаха под писмото, не е отишъл да се запознае с предоставената документацият по Закона за достъп до обществената информация.

"Нищо няма да направят, защото изборите минаха", заяви в Народното събрание депутатът от ПГ на управляващото мнозинство Маноил Манев. "Аз нали ви казах - че всичко онова, което се прави, е фалш, предизборна измама.

 

Нищо няма да правят вече, защото изборите минаха. Нищо няма да направят - така, както не направиха  снищо бузлуджа. Събаря се, защото нямат пари", каза старозагорският народен представител. 

 

"Това е същата тема, за която г-жа Нинова обича да казва - "не е важно какво ние ще направим, важно е хората да чуят, каквото искат", добави Манев. Той се закани, че ще продължи да не мълчи, когато социалистите "лъжат и манипулират хората".

В отговор зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Филип Попов отхвърли обвинението, че темата е била употребена предизборно.

 

"Не сме я забравили темата. Това е тежка тема, ще има изявление, ще имаме позиция в понеделник", призова за търпение Филип Попов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3742 |26.06.2019 Политическите консултации за партийната субсидия се отлагат заради ГЕРБ . 3| 4178 |25.06.2019 Нинова: Предложихме разумен разговор за субсидиите. ГЕРБ и ОП отказаха . 4| 4271 |25.06.2019 Калоян Паргов: ГЕРБ потопи София. Гаврата с търпението на софиянци е пълна! . 3| 3832 |23.06.2019 Лечева: Предложението на ДПС и ГЕРБ за субсидиите е евтин популизъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads