Реклама / Ads
10| 14963 |26.04.2016 НОВИНИ

Гербаджии под сурдинка: РБ ще ги ...., Пеевски си почива в Швейцария

.
Делян Пеевски
Гербаджиите се похвалиха под сурдинка пред Фрог нюз, че имат стратегия как да елиминират политическите си противници и то без да се намесват пряко, за да не си навличат гнева. ДПС ще оправят ДОСТ, а АБВ ще катурне рано или късно БСП. Реформаторите пък ние ще ги .... Трябва само да подадем едно рамо на хората на Георги Първанов, за да дръпнат малко напред, признаха хората на Борисов. Те го боготворят защото „първо мислел правилно за държавата, а след това за партията”.
 

Вие журналистите не мислите правилно. Все искате да има четни неща. Такива няма. Когато започнете да разсъждавате политически, тогава ще се научите да задавате и правилните въпроси.  Как очаквате, че на едно място ще се съберат 50-60 и повече  човека и всички ще бъдат честни и почтени, попитаха риторично народните избраници.  

Те останаха възмутени от въпроса защо по времето на ГЕРБ се назначават на възлови позиции уволнени и компрометирани хора като бившия шеф на ДАИ Цветелин Цветанов и изпълнителния директор на Градска мобилност” Симеон Арнаудов. Първият е  махнат от ДАИ-Плевен за продажбата на шофьорски книжки, а вторият- уволнен през 2011 г. заради катастрофата на автобуса-ковчег на магистрала „Тракия”. След това те са уредени на работа и то на още по-голяма хранилка.

 
Реакцията на депутатите от управляващата партия светкавично стана отбранителна: Вие само ГЕРБ гледате какво прави. Защо не напишете какви ги върши БСП. Как нищо не се появява срещу тях. Значи ги пазите. Може пък да ви плащат нас да плюете, допълниха народните представители. Те не скриха, че им се налага да гласуват против личните си убеждения. Такова било положението с идеята за създаването на антикорупционното звено на Меглена Кунева, например. Другото, което много ги вълнува е че на много места в страната има противопоставяне на хората на Цветан Цветанов с тези, близко до сърцето на Бойко Борисов. Това създавало вътрешни интриги, които много често стигали до осезаеми удари под кръста. Такъв, по думите им, бил случаят с Ирена Коцева, която изгоряла заради бившия областен координатор на партията в Самоков. Според съпартийците й именно той по всяка вероятност е дал снимките на НТВ, на които се вижда как зам.-кметът по транспорта в София Любомир Христов е паркирал служебното си возило пред нейната къща в града и то в почивен ден.

 

Относно отсъствието  на депутата от ДПС Делян Пеевски, те обясниха: Ние не се питаме за него, когато го няма в НС, а когато дойде. Чудим се защо се е появил. Иначе знаем, че сега отмаря в Швейцария, където има къща до тази на Пашата и един контрабандист на цигари. Това, което се говори, че бил в Дубай, не ни се вярва. Там какво-да си връща пазарите за цигари?! Той от тези цигари не може да се изхрани, на него му трябват много повече.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 17792 |24.04.2016 Охранители на Пеевски на бунт, НСО праща нови . 0| 9048 |24.04.2016 Пеевски го няма, Доган не е на трибуната, охрана навсякъде . 0| 10746 |24.04.2016 Дикме: ДАНС да се заеме с фирмите и кредитите на Пеевски . 0| 4582 |23.04.2016 Лукарски: Виждам оттеглянето на Пеевски , но...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads