Реклама / Ads
26| 6036 |30.05.2013 НОВИНИ

"Горчиво!" на Бойко и Яне скандираха от "Атака"

.
Източник: Булфото
Цирк разиграха в кулоарите на парламента Волен Сидеров и неговите народни представители националисти. Те издебнаха пред стаята на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов и Яне Янев и ги приветстваха с бурни викове „Горчиво", „Хвърли букета", „Кой е мъжа в семейството" и „Да се целунат младите".
 

Лидерите на ГЕРБ и РЗС Бойко Борисов и Яне Янев, малко по-рано имаха среща в сградата на Народното събрание. Обвинения на хомосексуална основа прехвърчаха между Янев и Сидеров.

Лидерът на ГЕРБ прие с усмивка бурните викове и попита „Кой се жени". „Имате опит от тези дни, така че можете да покажете как", отговори на подвикванията на „Атака” Борисов.

„Целта на срещата имаше конкретни измерения. На първо място ние информирахме ГЕРБ, че от няколко дни тече подписка в София и тази подписка би трябвало да я подкрепят всички демократични партии, защото за пръв път се случва от Република Турция да бъдат трансферирани 51 000 гласа. С тези гласове именно са избрани трима депутати от ДПС в София. Това е абсурдна ситуация, която няма аналог от Освобождението на България", обясни лидерът на РЗС Яне Янев.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров го контрира с репликата, че турският премиер Реджеп Ердоган е пръв приятел на Борисов.

Това ядоса Яне Янев, който на секундата отвърна: "А, ти що не кажеш една дума срещу тази фалшификация, що мълчиш, защо сега се целувате с Лютви Местан и Доган".

"Завистта на хората от "Атака" е видна, защото те никога няма да имат приятели премиери, никога няма да бъдат уважавани", намеси се отново и Борисов и призова депутатите от партията на Сидеров да подкрепят подписката.

От РЗС твърдят, че планът "Сидеров" е купен за 10 млн. "Дори не крият цената от 10 милиона и споделят по между си, че са реализирали изгодна сделка. Цената на кворума е доказателство, че в България цари тотален политически разврат. Досега се купуваха гласове, депутати и министри. Сега ДПС и "Атака" изобретиха нова схема на политическа търговия – купуването на кворум", пише в съобщение на РЗС, което беше изпратено по-рано през деня до медиите.

Според партията на Янев, "Атака", ДПС и БСП са най-отровната обща политическа смес на прехода. Кабинетът "Орешарски" пък е правителство на подменения вот и чрез него ДПС и БСП ще осигурят нов монопол върху властта на приближените им кръгове от фирми, твърдят от РЗС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 5665 |23.05.2013 Президентът Росен Плевнелиев връчи на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов мандат за съставяне на правителство. . 22| 5096 |21.05.2013 Л. Местан: Бойко Борисов трябва да се научи да губи . 46| 5606 |15.05.2013 Сестрата на Борисов: Бойко си остава любимецът на народа . 33| 5375 |09.05.2013 Бойко Борисов: ДПС щели да ни изметат?! Така ли се метат толкова българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads