Реклама / Ads
1| 3551 |04.09.2024 НОВИНИ

Григор Димитров след отказването: Това е играта и аз трябва да съм с високо вдигната глава

.
Първата ни ракета Григор Димитров Източник: БГНЕС
Първата ни ракета Григор Димитров говори откровено, след като трябваше да се откаже на четвъртфиналите на Откритото първенство на САЩ срещу Франсис Тиафо заради контузия.
 

"Да, мисля, че  (травмата) е комбинация от всичко, включително срещата с Андрей Рубльов в предишния кръг. Явно процесът на възстановяване ми е малко по-бавен от преди. Искам да кажа, че усетих няколко неща още преди мача. Така че да, мисля, че наистина няма смисъл да говоря повече по темата. Това е играта и аз трябва да съм с високо вдигната глава", отбеляза Димитров, цитиран от БГНЕС.





"Както казах, просто трябва да преосмисля малко някои неща, които мога да променя. Може би мога да се справя малко по-добре. Също така начина, по който съм се подготвял. Но пак повтарям, като се имат предвид всички обстоятелства от Монреал досега, искам да кажа, че не бях сигурен, че дори ще мога да се справя, камо ли толкова добре, колкото ми се искаше.  Не искам да дискредитирам мача, който изигра Франсис. Искам да кажа, че той също ме подтикна много да се опитам да работя допълнително, така че определено заслужава признание. Продължаваме напред", посочи родният спортист.

 

По думите му последните няколко дни изобщо не са били най-лесните.

 

"Така че ми се иска да мога да посоча нещо, което да ви даде повече за това, но в момента е такова, каквото е. Ето защо казвам, че просто трябва да оставя това настрана в момента и да се съсредоточа за това, което предстои. Много хубави неща има зад ъгъла", уточни първата ни ракета.





"Знаете ли, това е вторият пореден турнир от Шлема, в който се случва това (бел. ред. - да се откаже заради травма), така че, какво да кажа? Мисля, че имам достатъчно опит в себе си, за да знам кога няма смисъл да продължавам повече. Харесва ли ми да го правя? Не, но това е положението. Затова е трудно за преглъщане", каза още тенисистът.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2180 |04.09.2024 Атанас Илков: От нашата проверка ние не установихме данни за застрашеност на Ахмед Доган . 5| 2294 |04.09.2024 Илхан Андай: Тези дни шегата с абревиатурата ДПС е "Доган прави сараи" или "Движение път към сарая" . 0| 2168 |04.09.2024 Най-малко шестима души пострадаха при стрелба в САЩ, двама от тях са в критично състояние . 4| 5930 |04.09.2024 Експертът Камен Невенкин: Изкривената стратегия на Русия няма да уплаши украинците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads