Реклама / Ads
4| 3135 |19.01.2023 НОВИНИ

Христо Проданов: Ще се опитаме да убедим ПП, че е важно да има правителство

.
Христо Проданов
ПП са отказали за подкрепят БСП за правителство, но те трябва да обяснят. Ние ще обясним защо е важно да има правителство. Ако не ги убедим, следващата опция е избори. това каза по БТВ депутатът от БСП Христо Проданов. 
 

Ние ще се опитаме чрез диалог и разум да кажем, че  е нужно да има правителство точно в този момент. Ние приемаме третия мандат като мандат на всички политически партии. Ще предложим теми, по които може да се разговаря. Максимално бързо свикахме НС на БСП.

 

Ние бяхме една от опциите за третия мандат сега по най-бързия начин ще организираме лидерската среща.  На нея ще станат известни голяма част от нещата. Ако се види че няма шанс, няма да бавим мандата. По-добре е тази среща да бъде обща, но може да направим и индивидуални срещи. 

 

Може би е правилно да тръгнем от най-голямата към най-малката  група. Хвърлянето на обвинения в този момент не е правилно. Кой друг, ако не лидерите трябва да вземат решение?! 

 

Имаме мандат за разговор с всички. Изобщо, ако надежда да се случи нещо. 

По-дългото време може да се приеме като бонус или негатив. Очевидно е, че нито една от партиите не може сама да състави правителство. Трява да намерим темите, които ни събират. Ще се опитаме да определим тези, които ни събират - например като темата за бюджета, ПВУ. Опасявам се, че ако няма правителство - отиваме на избори.

 

През май ще има опит да се състави правителство, което е близо до местните избори. Всяка партия се готви за тях и още по-трудно ще бъде тогава да се състави правителство. Това значи, че не можем да приемем нищо по Плана и едно евро няма да влезе у нас. Рефлектира се върху икономиката ни и пряко върху гражданите. 

 

Няма документ, който да доказва, че сме изнасяли оръжие за Украйна. Не можем да носим отговорност за фирмите, които са преподавали оръжие за Украйна. Защо трябва да се връщаме към тази тема. Ако не беше БСП, оръжието за Украйна щеше да се приеме още тогава.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3482 |17.01.2023 Христо Грозев: Съществува опасност за военната промишленост заради саботажни групи на ГРУ . 35| 13971 |17.01.2023 Христо Иванов със смразяваща прогноза: Отиваме в бездната . 1| 3070 |16.01.2023 Христо Проданов: БСП ще търси подкрепа от другите партии по ключови теми . 26| 3782 |16.01.2023 Христо Иванов: Радев е в положението на онзи с баницата, партиите му я даваме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads