Реклама / Ads
2| 3585 |28.07.2021 НОВИНИ

„Интервю с диктатор“ отново първа по продажби в най-голямата верига книжарници „Хеликон“

.
Излязла преди малко повече от месец, най-новата сензационна книга на Огнян Стефанов „Интервю с диктатор“ предизвика небивал интерес и оглави класациите за най-продавани книги.
 

За втори пореден месец тя се нарежда на първо място в класацията на най-голямата верига книжарници „Хеликон“ по продажби за нехудожествена литература.


.

 

Авторът на книгата – журналистът и създател на сайта Фрог Нюз Огнян Стефанов – започна и обиколки из страната. Първата от тях бе в Смолян, където хората използваха случая, за да споделят откровено за неволите си по време на 10-годишното управление на Борисов.

 

Общественици също споделят впечатленията си от „Интервю с диктатор“.

 

„Огнян Стефанов, „Интервю с Диктатор“. Това е една безразсъдна книга. Една ужасна книга. Една абсурдна книга. Една потресаваща книга. Безразсъдна книга е, защото със съдържанието й авторът е поел колосален риск“, написа проф. Николай Слатински.

 

„Интервю с Диктатор“ е шедьовър за човека, който се намести в живота ни и е там желан или нежелан, от години. Този документално-публицистичен трилър ще ви отведе в дебрите на Борисовото управление, където ще откриете кръговете на ада, представяни от самия Борисов за райски градини на демократична власт. Всеки диктатор изминава определен път, за да стигне до върха на безконтролно управление.

 

Журналистът Огнян Стефанов разкрива сензационни и неизвестни мигове от живота на Диктатора Борисов, който толкова много искаше да е народният водач, обичан от всички, но се превърна в сатрап. Ще настъпи ли след него времето на свободната българска душа? Труден въпрос. Пораженията са ужасни – тази книга разказва за тях. 

 

Неотдавна в телевизионно интервю самият Стефанов сподели, че с последната си книга иска да даде спасителен пояс на децата, да не потъват във фалша, лицемерието и съблазните.

 

„Диктаторите са много привлекателни за учените, те от много години изучават този феномен. Повечето се раждат и се отглеждат от народно любов, внимание, доверие, от надежда, очакване. Те със широка ръка раздават тези благини. Но всъщност нищо не раздават. Те заграбват цялата власт, унищожават своето население. Ни сме  на второ място, след Босна и Херцеговина, и Сирия по загуба на населението“, разказва авторът.

 

Книгата може да намерите в книжарниците и тук.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 3420 |27.07.2021 Скок в броя на заразените с коронавирус. Отново гонят 200 за денонощие . 12| 3059 |21.07.2021 Мая Манолова: Ако видим, че задкулисието наднича зад завесата, излизаме отново на площада . 2| 3150 |21.07.2021 Панчугов: Депутатите да си отгледат гръбнак и да понесат отговорност, а не отново да я товарят на главите на българите . 6| 3527 |20.07.2021 Мика Зайкова отново открива работата на парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads