Реклама / Ads
4| 4653 |05.02.2015 НОВИНИ

Исмаилов: ДПС имат изгода от Възродителния процес

.
Корман Исмаилов
ДПС има интерес да възпроизвежда многократно болката и страха на обикновените хора от Възродителния процес. Ако тези проблеми бъдат разрешени, ДПС ще загуби силата си. Тези проблеми умишлено се оставят на страна и се използват от ДПС, когато са в опозиция.
 
Това каза депутатът от Реформаторския блок Корман Исмаилов в "Лице в лице" по бТВ. Въздържах се да взема страна в дебата по промените в Закона за гражданската регистрация вчера в парламента. Гледах отстрани как за пореден път се разиграва един и същи сценарии. Разговорът беше изместен от същинската тема, каза Исмаилов.

Етническото и религиозно противопоставяне се използва за политически манипулации от ДПС. Хората, които се изкарват днес жертви, тогава са били ятаци на палачите. ДПС съставяше и сваляше правителства. Тези теми можеше да бъдат записани в управленските програми и да бъдат решени не веднъж. Театър и сценарий от тяхна страна. Това е тактика на Лютви Местан да излезе от дълбоката политическа изолация.

Местан и компания могат да излязат от изолацияta единствено чрез ГЕРБ, защото никой от техните предишни партньори не ги желае. За БСП да влезе отново с тях във властта би означавало край. Точно поради тази причина ГЕРБ са оставени на мира към момента, а атаките са към нас и Патриотичния фронт, заяви Исмаилов.

ДПС спекулира с етническия мир. Има политици, които са на мнение, че на ДПС трябва да им се плаща десятък, за да има мир в България.

ДПС колкото повече стоят в опозиция, толкова повече отслабват, защото партията губи своите властови предимства, които са на границата на закона. А именно те се използват за печеленото на избори.

Видя се, че и целувката на "Орлов мост" се оказа фалшива. Не е разрушено задкулисието, но колкото по-публично се изговарят нещата, то отслабва. Затова обаче ни трябва още много време. Аз ще подкрепя закона за гражданството, това е важно, завърши Корман Исмаилов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5350 |01.02.2015 Тримата загубили се младежи в Рила са живи и здрави . 26| 10628 |26.01.2015 Д. Манолов: Колко цигани са работили 15 г., за да имат пенсия? . 34| 6166 |21.01.2015 Манолова: Магистратите имат нужда не от смяна на господарите, а от независимост . 37| 5292 |20.01.2015 ДПС с ултиматум към Борисов: Или оставка на Москов, или вот на недоверие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads