Реклама / Ads
29| 7074 |24.11.2014 НОВИНИ

Юли Москов: Протестна мрежа не знае на кой задник държат ибрика

.
Юлий Москов
Протестна мрежа са провокатори, които дестабилизират България. Те са последователи на Троцки за перманетната революция.Те са прокатори с опасни последици за обществото. Тези размисли сподели в "Още от деня" Юли Москов.
 
Тези хора отнемат права. Отнемат правото на правителството да назначава в рамките на своята компетентност. Отнемат правото на главния прокурор да назначава. Те се държат като синдици. Кои са тези, бе? - разгорещи се журналистът и направи на пух и прах Протестна мрежа.

Те не могат да изберат на кой задник да държат ибрика. Знае се само, че са в близки отношения с Иво Прокопиев. 

„Протестна мрежа“ обслужват лични интереси, подчерта Москов. Всичко което не е моя собственост трябва да се унищожи, е веруюто на Прокопиев. Второто е неговата атавистична омраза към Делян Пеевски, заяви Юлий москов.

отсече главният редактор на "7 дни спорт".

Фактически кои са тези хора – „Протестна мрежа“, недоумява Юлий Москов, тъй като междувременно пред Съдебната палата се провежда протест на „Протестна мрежа“, които питат какво пише в тефтерчето: Д.П. или 10.

Само и единствено законът може да мотивира съдебната власт. Няма нищо по-страшно от принудата на улицата, това е хаос, коментира Москов. Може ли да се протестира за нещо, което не знаеш, запита още Москов и допълни: „Аз имам съмнения за няколко милиона неща, за всяко ли ще протестирам? Всеки 10 младежа, които се събират някъде, ще бъдат ли събитие?“. По думите му младите хора, които са излезли на улицата, не знаят, но протестират.

Самата „Протестна мрежа“ са 20-ина млади хора. Те срещу какво протестират? Срещу всички и срещу всичко. Тези хора нямат идеология. Тези хора никога няма да отидат на избори, за да разберем хората подкрепят ли ги или не. Откъде черпят права, за да правят скандали? Може би единствено от неадекватното поведение на медиите и не само, продължи с възмущението си Москов.

Ще кажа нещо, което те не вярвам да разберат, тъй като не са чели, продължи Москов. По думите му това, което правят „Протестна мрежа“, е „троцкизъм“ и обясни: „Троцки създава теорията за перманентната революция, което е на границата на анархизма“.

Тези хора са провокатори. Тези хора имат само една цел - да дестабилизират обществото непрекъснато. Тези хора се противопоставиха дори срещу зам.-министъра на отбраната. Това, че Ибрахим участва „Евровизия“? И това ли ще забраним, недоумява журналистът.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 7173 |22.11.2014 Протестна мрежа: Кой купува мълчанието на Искров с пост в чужбина? . 8| 4933 |21.11.2014 Министър Москов: Споко! Няма ебола, реагирахме адекватно . 0| 4810 |18.11.2014 Министър Москов: Да не плащаме за услуга, а за резултат . 6| 4372 |17.11.2014 Безлов: Агентурната мрежа обслужва лични интереси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads