Реклама / Ads
48| 21134 |07.07.2020 НОВИНИ

Иван Бакалов: Доган си мисли, че ще векува. Харалан е в унизителната позиция на Харизанов

.
Иван Бакалов
За съжаление много хора се чувстват собственици на части от крайбрежието. Не може да има частна собственост на морския бряг. Това е държавна собственост. Какво си мисли Доган?! Хората насрочиха в събота в 9 часа масово посещение на този плаж. И може няколко стотин души да отидат.
 

Това каза журналистът Иван Бакалов по  ТВ 7/8. Как ще ги спре Доган, с пушки ли? Възможно е тези хора да са били в НСО и после Доган да ги е взел на заплата. НСО пък отрече. Това е безобразие, да си загради плаж и да каже: „Няма да влизате тук“. Колкото може повече хора да отидат на Доган на плажа. Той не е негов. Този човек си мисли, че ще векува. Вместо душата да му се възвиси, той вижте какви Сараи прави.

Борисов се огъва под общественото мнение. Той от Мутафчийски зави към Мангъров. Утре може да се отметне.

 

Борисов има симпатизанти сред журналисти и репортерки. Още като главен секретар го превъзнасяха. Едни топ журналистки го превъзнасяха. Първа, трета, пета страница бяха с него. Има върли фенове сред интелигенцията. Актьора Мутафчиев е такъв. Той им дава сигурност като властови човек. Има искрени фенове и сред журналисти, гледат да клепат неговите противници. Това е супер гадно. Когато се появи критик на Борисов, го съсипват. Има и т. нар. клакьори, които при трудна ситуация излизат по списък. Може ли, излиза запис, на който се чува за Цвета Караянчева: проста, кърджалийска п…. Наеб… съм ги с 200 за европейски лидери. Има заплаха, че ще щял да изгори Елена Йончева.

 

Той еднолично решава това или онова. Излиза запис и снимки и в този момент, да излезеш да обясняваш как имаме късмет с Борисов и пасва на народопсихологията, значи или искрено си заблуден, или нямаш чувствителност, или си един от клакьорите. Има едни, които крякат непрекъснато. Но не е възможно в този момент да обясняваш колко е логично той да е лидер.

 

Харалан е в унизителната позиция на Харизанов. Той каза така: „Имаме късмет с Борисов“. Спомням си как Борисов се възмущаваше нямало овчари, а те тръгнали АйТи специалисти да стават.  Говорим за човек с биполярно разстройство.  

 

Имаше хора, които се обясняваха в любов на Тодор Живков. Това виждам и сега с Борисов.  Като им гледаш заглавията на вестниците, все едно са придатък на прокуратурата.

 

Относно разследването " Осемте джуджета", той обясни: "Това в България всеки знае, че се е случвало и продължава да се случва. Вярвам на Илия Златанов. Това години наред се е повтаряло с помощта на властта. Като ти водят дела 5 години, и ти си фирма, и си свършен като бизнес. Могат всичко да ти вземат. Сега е брутално. Само по подозрение си свършен. Как прокуратурата взима смартфона и дава на медиите снимки. Това не може да стане без съдия.  В смартфона има банкиране, лична кореспонденция, всичко. Откъде накъде?  Това са брутални неща. Подслушването на президента е брутално.

 

Някой е вдигнал мерника на Борисов. Тук не става дума за Божков. Чуждите медии цитираха, че президента следил с дрон спалнята на Борисов. Изправи се пред НС и каза, че Доган го поръчал да го убие. Този човек е с разстройство.

Те са изцяло лидерска партия, овладяла всичко в държавата. А всички министри, шефове са зависими от Борисов. Там ще настъпи разпадане. Едни ще отидат при Цветанов. Основната грижа на Борисов е, че втората партия е БСП. Основната му грижа е тя да се разпердушини. Струва ми се страшно с  икономическата кризата, която се задава. С наводнението пак им били виновни комунистите".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 12814 |07.07.2020 БНТ - тиха за скандала с летния Догансарай . 18| 26522 |07.07.2020 Октай пред Фрог: Овластени динковци не допуснаха “мигранта” Христо Иванов на българска територия . 8| 7714 |07.07.2020 Йонко Чуклев: Някой отрече ли твърденията за Пеевски и незаконния кей край Догансарай? . 12| 6581 |07.07.2020 НСО: Гардът край морския Догансарай не е наш служител

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads