Реклама / Ads
14| 12244 |11.09.2019 АКТУАЛНО

Иванчева пред Фрог: Разпространените чатове с мен са фалшиви, не познавам Цв. Василев и Прокопиев, очаквам да ме задържат

.
Десислава Иванчева
Направен ми е фалшив профил и от него са пускани репликите за „преврат“. Те не са мои. В моят профил аз съм Десислава с две „с“. А пуснатото е с едно „с“. Не съм водила разговори за никакви пари. Кой е този Цветан Василев?! Аз нито го знам, нито го познавам. Този човек съм го виждала само по телевизията.
 

Това каза кандидат-кметът на София Десислава Иванчева пред Фрог нюз. Тя уточни:


Иво Прокопиев също не го познавам. Веднъж само го видях в съдебната зала, докато чакахме по наше дело. Адв. Марковски води наши дела и някой тогава ми го показа кой е. Аз дори не бих го разпознала, че е той. Даже и приказка не сме разменили.


В случая става дума за фалшив профил. Вече го няма, изчезна. Търсихме го, но е изтрит. Явно е направен, за да се свърши мръсната работа и после край.  Ние с Били /Биляна Петрова/ го издирвахме. Някой е създал профила и си е писал  уж от мое име. Чатът, който е от „Сигнал“ също е на 100 процента фалшифициран. Ще подам сигнал до прокуратурата и МВР. Имаме отворено писмо до медиите във връзка с тази атака. Днес ще го пуснем.

 

Йордан Бонев, разпространил чатовете, държи сайта „Истински новини“ и покрай него всъщност се запознахме. Там е пускал за нас позитивни неща. Запозна ме с него един възрастен мъж. Когато съм контактувала с него се държах естествено, като към всеки нормален човек. Той ме е снимал без да зная и без мое съгласие.


Този компромат изобщо не ме разколебава да продължа в кметската надпревара за София. Единствено очаквах да ме арестуват. Хората започнаха вчера да ми звънят, за да ме предупредят, че ще ме заключат, ако изляза навън и отида на протеста пред Съдебната палата. Заради многобройните разговори закъснях малко за протеста. Но се страхувам. Готова съм психически за всякакви атаки и компромати. Готова съм спрямо мен да бъде упражнена и физическа сила дори. Тази сутрин очаквах да ме приберат. Бях готова. Чаках ги на вратата. Нали знаеш как е у нас-първо те прибират, а после те питат. Явявайки се на тези избори ние сме с пълното съзнание, че ще има различни действия срещу нас, дори и силови.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 10440 |07.09.2019 Арман Бабикян: Преди Мая Манолова не знаехме, че има омбудсман . 12| 5804 |29.08.2019 Шефът на КЗЛД: Предвиждаме глоба от 5,1 млн. лв. за НАП . 6| 7681 |21.08.2019 Анна Заркова: Не разбирам защо г-жа М. Николова не предложи направо 100 г. затвор за хакерство . 15| 6746 |07.08.2019 Прокуратурата поиска ВСС да вземе мерки срещу "определени медии"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads