Реклама / Ads
6| 4669 |09.09.2019 НОВИНИ

Иво Христов: Не си струва президентът да прави обръщение към парламента

.
Иво Христов
Истинска мания са тротинетките в Брюксел. Там са десетки хиляди. И там не особено прецизно е регулирано движението. В следващите години ще има такива проблеми. Същото е и с дроновете. Скоро ще се появят автономните автомобили. Държавата ще трябва да е реактивна. Това каза евродепутатът от БСП Иво Христов по ВТВ.
 

Аз съм в постоянна връзка с президента. Речите не са строго мое правомощие. Аз съм един от съветниците, които подготвят тезите на президента. След това той ги избира и редактира. Мисля, че не си струва да се прави обръщение към парламента. Президентът каза ч е трябва да се спази институционалният подход. Не бе разбран, както се очакваше. Видяхте г-жа Дариткова как реагира.

 

Що за заплахи съзира тя. Той изтъква обществена закономерност, с която тя не е запозната. Държавата отдавна няма функциониращ парламент.  Имаме самодържец. Местните изори са по-горещи. Очаквам не по-малко мръсна кампания. В България изборният процес е толкова опорочен, че поставям под въпрос всички резултати оттук нататък. Бе отменен машинния вот, националните медии бяха овладени от властта. Можем ли да говорим за честни избори. Проф. Константинов в сводното си време възхвалява властта и е назначен в „Информационно обслужване“ от нея.

 

Ние твърде често подценяваме българските граждани. Не отменяме плоски данък, защото нямало да се изчислят някакви проценти. Шансовете на Мая Манолова не са малки. Софиянци искат добър стопанин. Да не се случват безобразия като перките на Графа. Г-жа Манолова трябва да знае, че не трябва да концентрира изобличителния патос върху ГЕРБ. Има модел Борисов. Тя трябва да говори за него. Ако тя каже, че ще работи за доброто на софиянци с всички власти, това означава че тя се отмята.

 

Евроизборите се случиха в атмосфера на каскадни скандали. Те не секнаха. Скандалите у нас са константа. Единият застъпва другия. В обществото те не получават резонанса, който заслужават. Шенген е двоен провал за правителството. България не успя да изпълни критериите. Имаше случай на непроверени пътници на летище София. Тук често се залавят мигранти, влезли у нас.  Изплува кокаин в морето.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4511 |04.09.2019 Дариткова: Президентът отново начерта разделителни линии . 13| 4471 |01.09.2019 Близо 9 млн. лева ще струват само бюлетините за местните избори . 11| 4173 |28.08.2019 Румен Христов: Споразумението с ГЕРБ е рамково, а не коалиционно . 3| 5749 |17.08.2019 Президентът Радев: Не търсим отмъщение, но няма да забравим и пепелищата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads