Реклама / Ads
14| 5533 |27.05.2015 НОВИНИ

Изгоненият Касабов иронизира Сидеров за белия прах и Путин

.
В лют скандал в парламента Валентин Касабов от патриотите отговори на въпроси на Волен Сидеров към патриотите за Гърмен така: "Как е белият прах, а, как ? Викайте по-силно", обърна се той към Сидеров. После го нарече "перхидроления пудел на Путин" и това принуди председателя на парламента Цецка Цачева да го изгони от залата.
 
Преди това лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска дума след декларацията на патриотите, в която те поставиха ултиматум на ГЕРБ заради Гърмен. "Защо се въздържахте за Румяна Бъчварова? Защо няма да говорите за Гърмен в парламента? Подкрепихте ГЕРБ, а четете някакви декларации. Знаете ли как гласуваха същите тези роми в Гърмен на последните избори - 4 към 1 за ГЕРБ срещу ДПС", обяви от трибуната Сидеров, което разгневи патриотите и последва отговорът на Касабов.

Когато аз съм писал по циганския въпрос, много от депутатите тук хабер са си нямали и са правели друго, но не и политика. Аз отдавна съм свързан с тази тема. Защо ме изкушавате лицемери? Не ме карайте да говоря по проблеми създадени от вас, каза още лидерът на "Атака".

В България отдавна се води гражданска война. 10 години подред медиите ме наричаха фашист и екстремист. Когато казвах истината вие ме съдехте за клевета. Сега виждам медии, които си затваряха очите, че имало етническо напрежение. Процесът вече е отишъл толкова далеч, че е необратим. Защо патриотите поставят условия на управляващите, с които са се прегърнали? Драги мои медени пръстчета, представям си как Валери Симеонов изпраща циганите в лагери, а г-жа Румяна Бъчварова с камшик ги води натам. Тези патриоти са ментетата, които трябва да изместят истинските. Защо след тези расистки изказвания няма санкции, каквито имаше към мен, попита Сидеров.

Нали Валери Симеонов говори за концентрационен лагер. Да кажат патриотите с каква харизма г-н Цветанов омайва ромите да гласуват за ГЕРБ. Значи те обичат ГЕРБ повече от ДПС. Сидеров извади списък и каза, когато фактите говорят и боговете мълчат. Аз не вярвам на заканите на патриотите и на показаните им мускули. Те са пълни със стероиди.

Защо Западът връща ромите ни? Те са дискредитирани. Няма как да излезете от този капан, при който можете да събаряте ромски бараки без санкции. Единственият начин е да се скъса с еврочленството ни. Този проблем може да се реши със здрава програма в стабилна държава. Не се гърчете като настъпан червей. Сега ще се раздадат нови кресла на ПФ и проблемът ще бъде подминат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4969 |29.04.2015 Касабов: Цветан Василев е жертва, да стане защитен свидетел . 6| 4932 |11.03.2015 Касабов: Започна разграждането на модела "КОЙ" . 21| 4854 |25.02.2015 „Атака” скочиха и на Касабов . 4| 4568 |18.12.2014 В. Касабов: ДАНС е превръзка на миризливите миазми на тройната коалиция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads