Реклама / Ads
18| 15580 |11.11.2021 ЪNDERGROUND

Жената на Пепи Еврото не се яви на разпит в ГДБОП. Ще видим дали и дъщерята на Младен Маринов ще се скатае

.
Пепи Еврото, Любена, Младен Маринов
Жената на бившия шеф на столичното следствие, сега адвокат и сочен за лобист на спецпрокуратурата Петър Петров-Пепи Еврото, не се яви на разпит в ГДБОП. Това установи репортер на Фрог нюз.
 

Любена Петрова трябваше да се яви на разпит точно в 12 часа в четвъртък. Малко преди уречения час тя съобщила, че е под карантина заради контакт с болен от ковид. Съпругата на Еврото бе главен герой в разследването на АКФ „Осемте джуджета“.

 

От него стана ясно, че Петър Петров и Любена са рекетирали бизнесмена Илия Златанов да прехвърли бизнеса и имотите си на 24-годишния боксьор Кристиян Христов.  По думите на изнудвания предприемач, наред с охранителна фирма „Делта гард“, заведението „Осемте джуджета“, където Еврото правел срещите си, се охранявало денонощно без причина и от полицейски коли. По това време шеф на вътрешното ведомство бе Младен Маринов. Твърди се, че братът на Маринов работи като шофьор на Петьо Петров и е в час с цялата му дейност.

 

Фрог първи съобщи, че дъщерята на Младен Маринов е купила през 2020 г. една от луксозните коли на Илия Златанов – Тойота „Тундра“. Преди това возилото отишло в ръцете на боксьорчето Кристиян. Силвия Маринова взела  „бижуто“ от Кристиян за 9 500 лева, макар пазарната му цена да не пада под 40 000 лева. Ден след като гръмва скандала „Осемте джуджета“, Силвия продава колата на друг младеж. Джипът тази година е препродаден на 45-годишен мъж, сочен за близък на Маринов.  

 

Днес в 14 часа на разпит в ГДБОП трябва да бъде разпитана и самата Силвия. Предстои да разберем дали тя ще се появи или ще предпочете да си намери уважителна причина да се скрие, така както направи Любена.

 

Междувременно вчера стана ясно, че МВР проверява сигнал за това, че Младен Маринов и собствениците на „Делта гард“ имат връзка по между си. МВР отне миналата седмица лиценза на "Делта гард", а Младен Маринов в момента е кандидат за депутат от ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 36051 |14.06.2021 Приказки от спецхраста: Жената на Гешев работила с „Нотариуса“ - лобист в спецсъда от разследването на АКФ . 44| 24024 |04.12.2020 “Снежанка” от “Осемте джуджета”: Жената на Пепи Еврото приказно забогатяла . 34| 51287 |13.10.2020 Пепи Еврото и ”8-те джуджета” горят - прокуратурата чака знак от Пеевски . 35| 46203 |24.06.2020 ПОРЕДЕН УЖАС! Бизнесмен замеси Пепи Еврото, Пеевски и прокурори в корупционен скандал /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads