Реклама / Ads
4| 4950 |30.05.2019 НОВИНИ

Колтуклиева: Европейско ли е АЕЖ да се вълнуват само от натиска върху приближените им журналисти?

.
Днес се вдига шум до небесата, че Росен Босев от “Капитал” ( зет на бившия вицепремиер и началник на кабинета на премиера Борисов Румяна Бъчварова), член на АЕЖ*, член на ръководството на Антикорупционния фонд, е бил осъден на втора инстанция по наказателно дело за клевета, заведено от Стоян Мавродиев, бивш шеф на КФН, заради неверни твърдения, че е свързан с бизнеса на Брендо.
 

То вой, то тръшкане, то закани да разтресат Брюксел.


Много интересно защо АЕЖ не се поинтересува от моето дело за клевета срещу Маргарита Михнева и наложената й от СГС осъдителна присъда след 4 години тотален медиен тормоз и тиражирането на абсолютната лъжа, че съм взела пари от КТБ, измислена от Пеевски и компания?

Защо АЕЖ не се трогна от войната на олигарха Пеевски и на главния прокурор Цацаров срещу мен, която водят от 2014 г. насам?

Или от тормоза на финансовия министър Горанов, който злобно мъсти за публикациите ми?

Вълнуват се само от натиска върху приближените им журналисти. Това колко европейско и коректно е?


Дописките в “Капитал” и “Дневник” по делото срещу мен са като копи-пейстнати от свинските медии, дори не си правят труда да публикуват опроверженията ми. К’во им пука, аз не съм от техния приятелски кръг.


АЕЖ и тути-фрути, излезте най-сетне от тази секта на правоверните демократи и блюстители на истината за лично ползване, от този елитарен пашкул на непогрешимост - вижте какво се случва с мен, с Огнян Стефанов, с Борис Ангелов, с Миро Иванов, с Веселина Томова, със Стоян Тончев, с уволнените от БиАйТи, с Нова телевизия, с БНТ, с Весислава Танчева, с колегите от провинциалните издания.

 

Всъщност, нищо не очаквам от вас, нито от присъдружните ви НПО-та, партии и международни закрилници.

 

Искам само да ви кажа: няма да гледам безучастно и примирено опитите ви да монополизирате правото вие да сте “свободната и почтена журналистика” и да смирявате претенциите си за интелектуално превъзходство само когато имате нужда от подкрепа.

 

Соня Култуклиева, Фейсбук

 

 

*АЕЖ - Асоциация на европейските журналисти

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3980 |19.05.2019 Три бронзови медала за Боряна Калейн на Европейското в Баку . 3| 4277 |18.05.2019 Момичетата с отборен бронз от Европейското в Баку . 8| 5896 |25.04.2019 Колтуклиева: Кулата-Промахон е нечовешко изпитание за шофьорите . 11| 11266 |20.04.2019 Соня Колтуклиева: И Гешев бълнува “пълзяща диктатура”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads