Реклама / Ads
25| 31213 |17.03.2019 ГЛАСЪТ

Какво още трябва да сътвори МВР, за да стане ясно, че се ръководи от две нули?

.
Те командват МВР... Източник: Афера
Дъно за пропадащите институции у нас както е известно, няма. Доказа го за пореден път храбрата българска полиция. Срещу няколко десетки протестиращи в събота тя реши да използва сълзотворен газ. Щото възникнало напрежение, имало и малко сдърпвания между униформени и недоволни граждани.
 

Гражданите, разбира се, били тежко въоръжени с няколко плаката, български знамена и пет-шест свирки за вдигане на шум, та да ги чуят политиците. Политиците не са ги чули, защото в събота и неделя летят с лимузините на НСО сред народа, да му обясняват колко се грижат за него и за светлото му бъдеще. Полицаите, които били с каски, щитове, пистолети, палки, белезници и други аксесоари, решили да посмачкат кресливата тълпа, която им разваляла съботната вечер. По заповед на висш началник, те пуснали в действия сълзотворен газ срещу кресльовците. Нещо в професионалните действия на униформените мъжаги обаче се объркало и вместо лютивия хлорацетофенон да разкара досадниците, се разкихали и разсополивили самите органи на реда. Сълзи, превиване – страшна работа. Тъжни мигове, обрисували нагледно съкрушителната картина на боеспособността на родните ченгета. Липсваше само Еди Мърфи, за да влезе епизодът в историята на Холивуд като най-велика смешка… Бедна ни е фантазията каква гледка ще са нашите мачовци на тест по физическа подготовка или тест за интелигентност...





На полесражението липсваха и други два субекта, които биха допълнили картината – министър Младен „Мето“ Маринов и главният секретар Ивайло Иванов, наричан от редовите служители с епитети, описващи пъпеш и яйце, имайки предвид онова нещо над раменете му. Двамата втори ден тежкареят на тема атентатора от Нова Зеландия, който спал преди време в Плевен… В Плевен, където техни колеги се обвързали с мафиоти толкова здраво, че няма развръзване...

 

Нашата полиция ни пази… Очакваме с нетърпение дуетът Цецо Цветанов – Веско Маринов, да възпеят в нов аранжимент действията на храбрите български полицаи.

Свинемедии на свинеолигарха, по свински се опитаха да пласират версията, че ултраси са хвърлили бомбички срещу полицията. Което прави ръководството на МВР още по-жалко, а фарсът пълен.

 

Ега ти и стабилността, щом е в ръцете на такива професионалисти - две големи кръгли нули… Вече и реформи няма да помогнат, а разпускане и създаване на ново с нови, интелигентни и можещи хора начело.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 26823 |02.03.2019 Подп. Путин трябва да ни козирува за „Турски поток“, а не да иска 3 милиарда . 13| 13959 |29.01.2019 Само бой и обвинения не стигат, трябват и глоби по 22 милиона . 33| 62153 |24.11.2018 Какво се случи със Слави Трифонов - коментират Люба Кулезич и Сашо Диков . 56| 20708 |13.07.2018 Пияният Юнкер трябва да бъде спрян, преди да е съсипал Евросъюза!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads