Реклама / Ads
50| 14021 |27.09.2021 НОВИНИ

Кирил Петков: С извинявай няма да стане - Борисов и Дончев да понесат отговорност за милиардите закононарушения

.
Кирил Петков
Даваме на ГЕРБ и ДПС леко невъзможен критерий, за да разговаряме. Не само извинявай искаме да чуем от ГЕРБ, но да си понесат всички отговорности за закононарушенията за милиарди без отчет. Тези двамата /б.р. Борисов и Томислав Дончев/ абсолютно. Не може да си бил на върха и да не носиш отговорност. ГЕРБ трябва ясно да заявят готовност да сменят главния прокурор и променим съдебната система Това заяви лидерът на ”Продължаваме промяната” в отговор на въпрос за бъдещите им отношения с ГЕРБ.
 

Според ДПС цялата администрация на Америка се объркала за Пеевски. Ние трябва да чуем, че се отказват от него, посочи той изискването към ДПС, за да има разговори и с тях.


За действията ни срещу ББР и  извършените ревизии в министерството на икономиката и неговите структури от президента чухме едно: "Браво за смелостта!".

 

Радев ги е попитал дали всичко е наред с фирмите на шефа на НАП Спецов. "Първо отговорихме, че вярваме, че този човек е почтен. И когато Асен Василев внесе всичките документи в прокуратурата, която, както можете да си представите не е най-приятелски настроена в този момент, това бе повече от достатъчно за него, за да разбере, че явно атаката срещу г-н Спецов е само с една причина - той направи проверки на места, които никой не беше проверявал. И сега ще видите след 2-3 седмици атаката пак ще дойде, защото ревизиите започват да излизат. Когато хора ще трябва да плащат неплатените си данъци, и то за милиони, ще чуете пак за неговото минало и всякакви други клевети", каза Петков.

 

От 20 август, каквото и да се говори не съм канадски гражданин. Ще мога да съм народен представител, обясни Петков.  Надявам се Конституционния съд да реши, че когато съм обявил и съм предал всичките си документи на канадските власти, вече не съм канадски гражданин. Той коментира, че ще се радва неговия случай да стане повод да се реши веднъж завинаги въпроса, какво трябва да направи човек с двойно гражданство у нас за да участва пълноправно в политическия живот.

 

Станах бакалавър в университета на Британска Колумбия. От 2005-2007 завърших бизнесучилището на Харвард. Бях студент на Майкъл Портър, най-добрият жив икономист. Аз съм в топ 10-те процента на завършилите там, обясни той и за дипломата си.

 


Той добави също, че той и Асен Василев познават всички бъдещи водачи на листи на „Продължаваме промяната”, както и всички, които ще са на второ място. Двамата били лично убедени, че хората са почтени.

 

За да направите промяна трябват няколко неща, му казва Майкъл Портър: независими пари, независима медия и харизматичен отбор. Радвам се, че направихме структура с независими  инвеститори, с къси листи, посочи Петков.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5215 |27.09.2021 Станев: Кирил Петков ми прилича на Джон Траволта . 25| 6110 |26.09.2021 Кирил Петков: Кръгът „Капитал“ на Прокопиев аз не знам точно какво означава . 25| 6582 |24.09.2021 Кирил Петков: Критиката срещу нас доказва, че сме засегнали нечии интереси . 25| 6105 |23.09.2021 Тръмп вдъхновил кандидатката за президент Цвета Кирилова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads