Реклама / Ads
25| 6078 |26.09.2021 НОВИНИ

Кирил Петков: Кръгът „Капитал“ на Прокопиев аз не знам точно какво означава

.
Кирил Петков Източник: БГНЕС
”Кръгът „Капитал“, аз не знам точно какво означава, а с г-н Прокопиев може би съм се виждал три пъти в живота си. Единственото което харесвам, е тяхната медия „Капитал“, чета техните журналистически разкрития.
 

Колкото повече се говори срещу нас, толкова сме по-сигурни, че вървим по правилния път. С дела и с факти ще оборваме залитанията в клевети. Президентска партия не сме, но подкрепяме президента, защото имаше куража да даде на едни млади хора пълна свобода да действат. Когато видите нашите листи, ще се разбере колко изчистен проект е този..."Това каза пред БНР Кирил Петков, лидер на „Продължаваме промяната“ (ПП).


„За нас главната цел е 121 депутати, които мислят в една и съща посока. За нас не е важно откъде са тези депутати. Вярваме, че оставащите дни до избори ще бъдат използвани не само за кампания, но и за преговори... Готови сме на разговори и с ИТН. Има хора в БСП, с които бихме говорили. Имаме ужасно тежки изисквания към ДПС и ГЕРБ. ГЕРБ трябва да се отрекат от всичките огромни кражби, които са се случвали през изминалите години. Искаме да вкараме нова култура в политиката, където се говори на принципи и действия, а не на маркетинг и брандове на партии. За ДПС - докато не кажат „Пеевски не случайно е сложен в списъка „Магнитски“, и ние се отричаме от всичко, което е направил“, това са първи стъпки, преди въобще да започнем разговори“, обясни той.


Петков беше категоричен, че ПП ще защитава изцяло и само българските интереси, а „ако те съвпадат с някои от големите сили, още по-добре“.


„Най-доброто за целите Балкани е да сме част от Европейския съюз. Всички на Балканите трябва да кажем, че границите ни трябва да бъдат отворени за търговия, за икономическо развитие. Казвайки това, не можем да игнорираме факти, които трябва да бъдат преодолени, като това, че българското малцинство в Македония трябва да има защитени права. Това е въпрос на бърз диалог, на добре сформирани работни групи и обща цел, че просперитетът на Балканите зависи от максимално отворените възможности за правене на икономически връзки и търговия“, каза още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9949 |26.09.2021 Радослав Бимбалов: Пропагандата иска да гледаме перчема на Кирил Петков, а не какво иска да ни каже . 25| 6539 |24.09.2021 Кирил Петков: Критиката срещу нас доказва, че сме засегнали нечии интереси . 25| 6059 |23.09.2021 Тръмп вдъхновил кандидатката за президент Цвета Кирилова . 28| 10971 |23.09.2021 Кирил Петков го заляха с кофа вода в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads