Реклама / Ads
11| 8208 |14.08.2015 НОВИНИ

Кметът на Лесидрен уличи КАТ в лъжа

.
Кметът на Лесидрен Борис Нешев уличи КАТ в лъжа. Той призова за очна ставка с шефовете на пътна полиция, тъй като твърдели, че няма регистриран нито един сигнал от селото за незаконни състезания в региона.
 

Борис Нешев припомни, че се е обаждал няколко пъти до РПУ-Угърчин, а дори след един от сигналите има съставен протокол от органите на реда. „Ако не съм се обаждал, защо дойдоха полицаите да ходим заедно да пишем актове. Капитан Стойнов беше с мен и още един катаджия, не знам как се казва момчето. Никога не лъжа и се заклевам в децата. Нека чуе цяла България кметът на Лесидрен, Казвам се Борис Стоев Нешев”, каза той пред Дарик. На твърденията на КАТ Пътна полиция, че няма регистрирано обаждане, той коментира: „Аз съм се обадил на последния мач Литекс - Левски. Обадих се около 22.00 ч. Обадих и казах, че свирят гуми. Аз живея на 350 м от центъра, нека да ги хванат на място. Обадих се на дежурния и той каза, че не могат сега да реагират, защото полицаите охраняват запалянковците на Левски и след това ще дойдат. Идвали са хората, но пиленето на гуми е 5-10 минути, после ги няма. Защо дойдоха после полицаите да им пишат актове, ако аз лъжа”. Мачът, за който кметът Нешев споделя, се е провел на 25 юли, показва справка.

 

 „На тази дата кметът на Лесидрен се е обадил на дежурния. Ако пишат журнали, там трябва да е записано. Ако имат доблестта да се срещнем заедно, направете една среща с началника. Този, който е бил дежурен, ако не го е записал, да има доблестта да каже обадил ли съм се или не. Ако никой не се обадил, защо са дошли”, запита кметът. След инцидента, при който загинаха две деца, кметът заяви няколко пъти, че е сигнализирал в полицията за гонките, които се организират в селото. След това обаче от Пътна полиция излязоха със съобщение, че нямат регистрирани подобни сигнали.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4574 |14.08.2015 Съдът остави в ареста шофьора, убил две деца в Лесидрен . 6| 5160 |13.08.2015 Баба от Лесидрен: Филип е част от компанията на децата, не е било гонка . 4| 4475 |13.08.2015 Попът на Лесидрен също станал жертва на гонка . 3| 5299 |12.08.2015 Второ дете издъхна след катастрофата край Лесидрен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads